Yoga tijdens uw vergadering

Zen de vergadering uit ...!

In samenwerking met Miracle Yoga bieden wij ontspannende workshops aan tijdens uw meeting. Dat kan bijvoorbeeld een korte stoelyoga zijn voor uw medewerkers met als gevolg een fris en helder brein voor het 2e deel van uw vergadering. Maar ook een langere sessie aangevuld met een aansprekende presentatie over (meer) bewegen en vermindering van stress kunnen we regelen. Met aansluitend een heerlijke, biologische lunch in ons lounge- of werkcafé heeft u een effectief & leerzaam programma voor u en uw medewerkers!

Steeds meer mensen ontdekken yoga als manier om te ontspannen en toch fysiek bezig te zijn. De yogatrends volgen elkaar dan ook in een rap tempo op. Yoga bestaat al sinds mensenheugenis, maar wordt met de dag populairder. Niet gek ook, als je bedenkt dat we tegenwoordig bijna 24/7 bereikbaar zijn en dus altijd ‘aan’ staan; een beetje ontspannen in het hier en nu heeft vele voordelen en dat kan dus ook tijdens het werk of vergaderingen.

De 'zonnegroet' tijdens uw meeting?
Natuurlijk is het wel iets anders dan in een yogales. Maar het is heel goed mogelijk om yoga toe te passen in het dagelijkse werkende leven en daardoor minder werkstress te hebben. De concentratie wordt beter, u ervaart minder stress bij deadlines en lastige gesprekken, prioriteiten stellen lukt beter, grotere efficiency en de samenwerking met collega’s krijgt een positieve boost!

Liever een andere invulling van uw meeting met yoga? Of wilt u naar buiten voor een mindfullness wandeling? Het kan! Informeer naar de mogelijkheden.