Werken en vergaderen in Woerden

Hofclub Werken & Vergaderen is een sfeervolle locatie. Door onze warme uitstraling en centrale ligging nabij het treinstation en de A12 zijn wij voor jou de perfecte locatie.

Vergaderen
De vergaderruimtes in Woerden zijn luxe en ruime zalen die alle mogelijkheden bieden voor succesvolle workshops, trainingen, vergaderingen en presentaties. De ruimtes zijn voorzien van allerlei moderne gemakken zoals presentatieschermen. Al onze vergaderruimtes zijn voorzien van airco. Dit maakt vergaderen in Woerden prettig en productief.

Capaciteit:
Lounge café tot 80 personen
Zaal Monaco tot 55 personen
Zaal Parijs tot 55 personen
Zalen Barcelona & Cannes, per zaal tot 16 personen
Break-out zaal Rome tot 4 personen

Er zijn uitgebreide (biologische) lunch, diner, en borrelmogelijkheden.

Wil je met meer dan 55 personen bijeenkomen, kijk dan vooral of er bij Hofclub Utrecht nog ruimte beschikbaar is: ook deze locatie is gunstig gelegen t.o.v. van de snelweg en is met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Werken
Wij bieden lichte en smaakvol ingerichte (flex)werkplekken/kantoorruimtes aan. Wat past bij jouw (startende) onderneming? Een flexibele werkplek op strippenkaartbasis, meerdere werkplekken of ga je liever voor een eigen afgesloten kantoorunit? Bekijk hier de kantoorunits die wij op dit moment beschikbaar hebben.

Je betaalt één vaste prijs, waarvoor je van alle faciliteiten gebruik kunt maken. Onbeperkt: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bovendien zijn de contracten zeer flexibel, waardoor we je de mogelijkheid bieden om met je bedrijf makkelijk uit te breiden, zonder te verhuizen!

Je huurt bij ons al een flexplek voor € 25,00 per dag en een plug-and-play werkplek voor €225,- per persoon per maand voor een jaar.

Informeer naar de mogelijkheden of kom gewoon een keer (gratis) proefwerken en ervaar zelf waarom het bij ons prettig werken is!

Jouw voordelen als huurder

Gebruik van de sfeervolle vergaderruimten, op basis van Fair-use. Vraag naar de voorwaarden.
Bemande receptie en ontvangst van gasten door ervaren gastvrouw
Werkcafé in Utrecht & Loungecafé in Woerden
Inclusief servicekosten, schoonmaak, wifi, print- en kopieerfaciliteiten
Gratis postadres

Uw voordelen als huurder

Gebruik van de sfeervolle vergaderruimten op basis van Fair-use. Vraag naar de voorwaarden
Bemande receptie en ontvangst van gasten door ervaren gastvrouw
Werkcafé in Utrecht & Loungecafé in Woerden
Inclusief servicekosten, schoonmaak, wifi, print- en kopieerfaciliteiten
Gratis postadres bij alle locaties

Bekijk Hofclub Woerden