Werkruimte Utrecht

Wanneer u op zoek bent naar een werkruimte in de omgeving van Utrecht waar u rustig kunt werken en waar u gebruik kunt maken van diverse service en faciliteiten, dan bent u bij De Hofclub in Woerden aan het juiste adres. De Hofclub is een complex met unieke vergaderlocaties en diverse sfeervolle werkruimtes Utrecht. Wanneer u hier een ruimte of flexplek huurt houdt dit in dat u gebruik kunt maken van het full-service concept. Dit betekent onder andere: onbeperkt koffie of thee, snelle printservice, Lounge Café om even bij te babbelen met andere ondernemers en meer.

Werkruimte Utrecht voor iedereen
Bent u zzp’er of heeft u een groeiend bedrijf? Of bent u als hoofd van een groter bedrijf op zoek naar een locatie voor uw meetings of brainstormsessies met klanten? Dan is De Hofclub de juiste locatie voor uw bedrijf. Onze sfeervolle ruimtes met moderne faciliteiten zijn volledig ingericht op uw wensen. Ontbreekt er iets? Dan kunt u een werkruimte of vergaderruimte Woerden ook inrichten naar eigen smaak. Laat u volledig ontzorgen bij De Hofclub.

Luxe en comfortabele werkruimte Utrecht huren
Maar wat is er zo onderscheidend aan De Hofclub? Gemakkelijk: een huiselijke sfeer zoals hier vindt u nergens anders. Werken, ontspannen en netwerken op één plek centraal gelegen in het land. Dat willen we toch allemaal? Door middel van het full-service concept nemen wij alle kleine werkzaamheden uit handen zodat u zich volledig kan richten op uw core business. Dat vinden wij belangrijk bij De Hofclub.