Werkruimte huren

Wanneer u op internet zoekt op het zoekwoord “werkruimte huren” komt u al gauw bij tientallen verschillende websites terecht. Veel van deze websites hebben één ding gemeen: de werkruimtes die worden aangeboden zijn vaak inspiratieloos en sfeerloos. Bij De Hofclub zijn dat exact de sleutelwoorden waardoor wij denken dat een bedrijf kan groeien. Daarom bieden we bij ons complex in Woerden, in het midden van het land, louter sfeervolle en luxe ruimtes aan voor uw business.

Werkruimte huren: centraal gelegen
Wij zijn er over eens dat een huiselijke sfeer kan bijdragen aan de nodige inspiratie tijdens brainstormsessies en meetings. U kunt er daarom voor kiezen om bij ons een vaste werkplek te huren of eens in de zoveel tijd te kiezen voor een flexplek. Heeft u een vergaderruimte nodig? Kom dan bijzonder vergaderen in een van onze vergaderzalen. U en uw gasten kunnen onbeperkt genieten van een kopje thee of koffie, een snelle internetverbinding en gratis parkeergelegenheid.

Full-service bij werkruimte huren
Iedere huurder kan bij De Hofclub gebruik maken van de full-service van het bedrijf. Dit houdt in dat u zich volledig kan richten op de hoofdtaken van uw zaak. Op die manier kan uw bedrijf alleen maar groter worden. Heeft u interesse in het hurne van een werkplek of vergaderzaal? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze gastvrouwen. Zij helpen u graag verder met het verschaffen van informatie.