Smaakvol ingerichte werkplekken

Bij de Hofclub heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een of meerdere inspirerende werkplekken of voor een eigen afgesloten kantoorunit.

Je kunt al een plug-and-play werkplek huren vanaf een all-in prijs van € 225,00 (excl. BTW) per maand, de hoogte van de huurprijs is afhankelijk van het aantal werkplekken dat je afneemt en van de looptijd van je contract.

Je betaalt één vaste prijs, waarvoor je van alle faciliteiten gebruik kunt maken. Onbeperkt: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bovendien zijn de contracten zeer flexibel, waardoor we je de mogelijkheid bieden om met je bedrijf makkelijk uit te breiden, zonder te verhuizen! Als extra service is er een bemande receptie van 8.30 tot 17.30 uur. Zij zorgen voor een hoffelijk ontvangst van je relaties.

Wil je meer zelfstandigheid en een eigen identiteit, dan kies je voor een volledig naar wens ingerichte kantoorruimte: een semi open ruimte waarin je met een groep of als bedrijf met meerdere werknemers flexibel en turn-key kunt huren. Een enkele kantoorunit biedt ruimte aan 1 tot 2 werkplekken en is, inclusief het gebruik van alle faciliteiten, al te huren vanaf € 500,- (excl. BTW) per maand. Voor meer personen bijvoorbeeld 2 tot 4 personen is dit € 995,- (excl. BTW).