Smaakvol ingerichte werkplekken

Bij de Hofclub Werken & Vergaderen heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor 1 of meerdere inspirerende werkplekken of voor een eigen afgesloten kantoorunit.

U huurt al een plug-and-play werkplek vanaf een all-in prijs van € 225,00 (excl. BTW) per maand, de hoogte van de huurprijs is afhankelijk van het aantal werkplekken dat u afneemt en van de looptijd van het contract.

U betaalt één vaste prijs, waarvoor u van alle faciliteiten gebruik kunt maken. Onbeperkt: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bovendien zijn de contracten zeer flexibel, waardoor we de mogelijkheid bieden om met u bedrijf makkelijk uit te breiden, zonder te verhuizen! Als extra service is er een bemande receptie van 8.30 tot 17.30 uur. Zij zorgen ook voor een hoffelijk ontvangst van uw relaties.

Wilt u meer zelfstandigheid en een eigen identiteit, dan kan er gekozen worden voor een volledig naar wens ingerichte kantoorruimte: een semi open ruimte waarin u met een groep of als bedrijf met meerdere werknemers flexibel en turn-key kunt huren. Een enkele kantoorunit biedt ruimte aan 1 tot 2 werkplekken en is, inclusief het gebruik van alle faciliteiten, al te huren vanaf € 500,- (excl. BTW) per maand. Voor meer personen bijvoorbeeld 2 tot 4 personen is dit € 995,- (excl. BTW).