Kantoorruimte huren

Jouw eigen werkplek of kantoorruimte? Je vindt deze bij Hofclub Werken & Vergaderen!

Wij faciliteren in eigen werkplekken voor één of meerdere personen. Je betaalt één vaste prijs, waarvoor je van alle faciliteiten gebruik kunt maken. In Woerden is dit onbeperkt: 24 uur per dag, 7 dagen per week. In Utrecht is dit maandag t/m vrijdag van 8 tot 18.00 uur. Bovendien zijn de contracten zeer flexibel, waardoor we de mogelijkheid bieden om jouw bedrijf makkelijk uit te breiden, zonder te verhuizen! Als extra service is er op werkdagen een bemande receptie van 8.30 tot 17.30 uur. Zij zorgen ook voor een representatieve ontvangst van jouw relaties. Je huurt al een vaste plug-and-play werkplek vanaf een all-in prijs van € 275,00 (excl. BTW) per maand

Wil je meer zelfstandigheid en een eigen identiteit, dan kan gekozen worden voor een volledig naar wens ingerichte kantoorruimte: een semi open ruimte waarin je met een groep of als bedrijf met meerdere werknemers flexibel en turn-key kunt huren. Je huurt bij ons al een kantoorruimte vanaf € 750,- (excl. BTW) per maand. Bekijk onze beschikbare kantoorruimte in Utrecht.

Flexwerkplekken

Wij hebben rustige én smaakvol ingerichte (flex)werkplekken

Wij begrijpen dat thuiswerken niet voor iedereen comfortabel of handig is. Wij denken graag met je mee! Op onze locatie in Woerden hebben wij een flinke ruimte beschikbaar met rustige werkplekken waar je geconcentreerd kunt werken. In Utrecht hebben we 2 volledig met monitor, toetsenbord en muis ingericht flexplekken beschikbaar. Ook verhuren wij op beide locaties diverse kantoorruimten. 

Kosten flexwerkplek: €12,50 voor een halve dag en €25,00 voor een hele dag.

Kom je regelmatig werken? Ook dat maken we makkelijk voor je!

Speciaal voor mensen die veel onderweg zijn en graag vaker op één van onze locaties willen werken, bieden we het 'strippenkaart' concept aan. Dit houdt in dat je meerdere dagen met een voordelig tarief  bij ons kunt afnemen. Na aankoop van je strippenkaart kun je direct in ons reserveringssysteem je flexplek reserveren waarna het tegoed op je strippenkaart ook direct wordt bijgewerkt.

Onze tarieven voor een werkplek 'strippenkaart' 

  • 10 (werk)dagen (22,50 euro per dag) totaalprijs € 225,00
  • 20 (werk)dagen (20,- euro per dag) totaalprijs € 400,00
    Alle bedragen zijn per werkplek per maand, exclusief 21% BTW

Wat past bij jouw onderneming? Een flexibele werkplek op strippenkaartbasis, meerdere werkplekken of heb je liever een eigen kantoor? Je betaalt één vaste lage prijs voor alle faciliteiten bij ons. De contracten zijn flexibel, waardoor je de mogelijkheid hebt om jouw bedrijf uit te breiden, zonder te verhuizen! Bovendien maak je gebruik van onze Hofclub services zoals een bemande receptie en ontvangst van jouw gasten door onze ervaren gastvrouwen. Gebruik van de vergaderzalen op basis van fair-use, gebruik van het loungecafé voor jouw lunch, borrel en diner. Prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, schoonmaak en wifi en een gratis postadres.

Stuur een mail naar woerden@hofclub.nl | utrecht@hofclub.nl of bel naar 085  484 1000