Werken en vergaderen in Utrecht

Werken en vergaderen in Utrecht is bij ons altijd kleurrijk! De locatie in het UW pand op Lage Weide is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden bieden voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is er alle ruimte voor flexwerkers. In Utrecht kunnen er vergaderingen en bijeenkomsten worden georganiseerd tot 120 personen. Perfecte bereikbaarheid met auto én OV. Voldoende parkeergelegenheid én altijd gratis parkeren!

Samenwerking met UW

De locatie betreft een in 2016 volledig gerenoveerd kantoorpand en productieruimten van UW op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Hofclub Werken & Vergaderen bevindt zich in de linkervleugel van het pand. De overige ruimten worden gebruikt door UW. UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk, is partner voor gemeenten en werkgevers bij het realiseren van arbeidsparticipatie en ondersteunt de uitvoering van de Participatiewet. Door de samenwerking wordt een verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een samenleving waar iedereen meedoet. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven. Door de samenwerking aan te gaan met het Utrechtse participatiebedrijf UW geeft Hofclub Werken & Vergaderen de medewerkers en cliënten van UW een nieuwe uitdaging in de hospitality branche.

Vergadercapaciteit Utrecht

De luxe en ruime vergaderzalen bieden alle mogelijkheden voor succesvolle events, vergaderingen, trainingen en presentaties. We hebben drie vergaderzalen beschikbaar. Allemaal voorzien met de nieuwste AV-middelen. Een megascherm met touchscreen voor uw (online) presentatie, maar ook een krijtwand voor de liefhebber!

De Hofzaal: tot 120 personen in zaalopstelling
Domstad zaal: tot ca. 30 personen
Utrecht zaal: tot ca. 20 personen

(Flex)werken en kantoorruimten in Utrecht

Wat past bij uw onderneming? Een flexibele werkplek op strippenkaartbasis, meerdere werkplekken of heeft u liever een eigen kantoor? U betaalt 1 vaste lage prijs voor alle faciliteiten bij ons. De contracten zijn flexibel, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw bedrijf uit te breiden, zonder te verhuizen! Bovendien maakt u gebruik onze Hofclub services zoals een bemande receptie en ontvangst van uw gasten door onze ervaren locatiemanagers. Gebruik van het werk- en werkcafé voor uw lunch, inclusief gas, water, elektra, schoonmaak, Wifi en een gratis postadres.

 

Flexwerkplek: v.a. € 25,00 per dag | Plug-and-play werkplek v.a. € 175,00 per maand | Kantoor v.a. € 525,- per maand. (excl. BTW)

Uw voordelen als huurder

Gratis gebruik van de sfeervolle vergaderruimten
Bemande receptie en ontvangst van gasten door ervaren gastvrouw
Werkcafé in Utrecht & Loungecafé in Woerden
Inclusief servicekosten, schoonmaak, wifi, print- en kopieerfaciliteiten
Gratis postadres bij alle locaties

Uw voordelen als huurder

Gratis gebruik van de sfeervolle vergaderruimten
Bemande receptie en ontvangst van gasten door ervaren gastvrouw
Werkcafé in Utrecht & Loungecafé in Woerden
Inclusief servicekosten, schoonmaak, wifi, print- en kopieerfaciliteiten
Gratis postadres bij alle locaties

0/5 (0 Reviews)