Welkom Fluido bij Hofclub Woerden

Fins bedrijf Fluido BeNeLux doet officieel intrede op de Nederlandse markt

Vanaf deze zomer heeft het Fins bedrijf haar intrek genomen bij Hofclub Werken & Vergaderen.  Met de recente opening van het kantoor bij de Hofclub te Woerden, doet Fluido BeNeLux nu officieel haar intrede in de Nederlandse markt. Fluido (www.fluidogroup.com) is een van oorsprong Fins bedrijf dat de laatste jaren flink aan de weg timmert richting een Europese expansie.

Wij zijn een team van ‘Super Heroes’ die zich specialiseren in het advies en de uitvoering van CRM-strategieën voor middelgrote en grote (internationale) bedrijven. Data en klant staan centraal om te analyseren hoe de klant zich beweegt door de sales-, service- en/of marketing-processen. De CRM software die daarbij wordt ge-implementeerd is van Salesforce, een wereldwijde top-4 speler als het gaat om bedrijfsondersteunende software oplossingen (www.salesforce.com).

In Scandinavië is Fluido inmiddels marktleider. Internationaal behoren ze tot de Infosys-groep en zijn we platinum partner van Salesforce. Dit heeft de interessante bijkomstigheid dat er lokaal het signatuur van een boutique consultancy team hebben, maar tevens over de slagkracht beschikken om wereldwijde digitale transformaties te begeleiden. We noemen dat ‘being glocal’.

‘We zijn blij dat we een leuke en geschikte kantoorlocatie hebben kunnen vinden bij Hofclub Werken en Vergaderen locatie Woerden’, aldus de enthousiaste Jeroen Petit, Country Leader BeNeLux. ‘Met een permanente bezetting van zo’n 18 man/vrouw gaan we er samen met de andere huurders een swingend kantoor van maken!’

Over Hofclub Werken & Vergaderen

Hofclub Werken & Vergaderen is een werk- en vergaderlocatie voor zelfstandige professionals en kleinere, groeiende ondernemingen met een locatie in Woerden en Utrecht. Naast de verhuur van kantoren en flexwerkplekken biedt Hofclub Werken & Vergaderen vergaderruimten aan voor groepen van 2 tot 120 deelnemers. Beide locaties zijn geschikt voor vergaderingen, trainingen en events met diverse arrangementen.