Huurders aan het woord: Accentes, Notaris Support en ERIAN Systems

Twee enthousiaste ondernemers Niek Kuster en Rob van Velzen behoren sinds oktober tot de tevreden huurders bij Hofclub Werken & Vergaderen. Op de vraag of ze een korte introductie willen geven op wie ze zijn en wat ze doen komen er prachtige verhalen los. Verhalen van drie succesvolle bedrijven waar je bijna een boek over kunt schrijven.

Accentes, Notaris Support en ERIAN Systems zijn de drie succesvolle bedrijven opgestart, ontwikkeld en geleid door het eerlijke en enthousiaste duo Kuster en Van Velzen.

‘Het bedrijf Accentes ondersteunt en begeleidt bedrijven en ondernemers bij grote en kleine vraagstukken en op elk denkbaar vlak van de bedrijfsvoering. De meerwaarde van Accentes is de op maat gemaakte ondersteuning en begeleiding’, aldus de trotse eigenaren.

Operationele ondersteuning dat levert Notaris Support aan diverse notarissen in Nederland. Een succesvol bedrijf dat huidige werkprocessen minder ingewikkeld maakt zodat de efficiëntie van werknemers zo effectief mogelijk wordt ingezet.

Heel veel data
Over ERIAN Systems raken beide heren bijna niet uitgepraat. Het is onderdeel van een gevestigde organisatie in Europa, maar ook buiten Europa weten de landen het bedrijf te vinden. ERIAN Systems is geschikt voor bedrijven die heel veel data verwerken, te denken valt aan ziekenhuizen, gemeenten, overheid en financiële dienstverleners. Gedrag van mensen en elementen, controle en (verkeer) situaties zijn tot in detail uit te rekenen. De visie van ERIAN Systems is helder; de klant doet uiteindelijk zelf het systeembeheer, ERIAN Systems zorgt voor alle data en de perfecte werking van het systeem. Een mooi voorbeeld van een recent project is het inregelen van een perfect op elkaar afgestemde verkeersituatie voor een gemeente. Door de verkeerstromen op bepaalde kruispunten gedetailleerd te analyseren; door gedrag, hoeveelheid auto’s, tijdstippen en dergelijke in kaart te brengen en algoritmen te bepalen, kunnen verkeersituaties die voorheen tot problemen zorgden nu feilloos worden opgelost. Door alle verzamelde data kunnen problemen vooraf worden geïnventariseerd zodat hier tijdig actie op ondernomen kan worden.

Fraudeurs opsporen
Een ander mooi voorbeeld is de Tsjechische regering. Een belangrijke relatie voor de organisatie.  Al meer dan 12 jaar hebben ze met ERIAN Systems een  belangrijke tool in handen tot het opsporen van fraudeurs, in gebruik bij onder andere de Tsjechische douane. Door het geavanceerde systeem worden mensen tot in detail gecheckt en opgespoord. De data die naar voren komt laat de douane- beambten zien met wie ze te maken hebben en of het een bedreiging vormt.

Nu succesvol, wat over 5 jaar?
Dan viert het krachtige duo in ieder geval hun 8 jarig bestaan en hebben dan ook een Accentes Foundation opgericht in Bangladesh. Deze foundation is bedoeld om de minder bedeelden in dit land ook een toekomst te bieden. Voor mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking is er geen sociaal vangnet.  De grote verschillen tussen arm en rijk gaan beide heren aan het hart. Door hun succesvolle systeem en werkwijze proberen ze op deze manier hun kennis en kunde over te brengen zodat eenieder er beter van wordt. Deze foundation staat nu nog in de kinderschoenen.

Draai gevonden bij Hofclub Werken & Vergaderen
Ondertussen zijn Niek en Rob twee hardwerkende ondernemers met een eigen kantoor bij Hofclub Werken & Vergaderen. Na een zakenreis uit Duitsland waren ze het allebei eens dat ze behoefte hadden aan een eigen kantoor. Voorheen werkten ze vooral bij klanten op kantoor of huurden elders een werkplek.

De keus was snel gemaakt. Door de open en frisse ruimten, de uitstraling en het enthousiaste ontvangst door locatiemanager Judith Evraets duurde het niet lang voordat ze hun bedrijven vanuit Woerden gingen voorzetten. ‘Een groot voordeel van Hofclub Werken & Vergaderen is de professionaliteit die wordt uitgestraald’, aldus Niek Kuster. ‘Regelmatig ontvangen wij (potentiële) klanten en dan is het erg fijn om ze in een prettige ambiance te ontvangen’.

Over de ultieme ondernemerstip zijn de heren het roerend met elkaar eens; geen rol spelen, wees jezelf. Geloof in wat je doet, weet waar je voor staat en doe wat je zegt!

Meer weten over Niek en Rob en hun interessante bedrijven? 

www.notarissupport.nl

www.accentes.com

Voel je ook thuis!
Hofclub Werken & Vergaderen is een sfeervolle werk-, en vergaderlocatie in Woerden. Met haar centrale ligging nabij de A12 én het station is het een perfecte locatie om te werken en te vergaderen. Meer informatie over Hofclub Werken & Vergaderen? Neem gauw contact met ons op!