We hebben extra kantoorruimte beschikbaar

Hofclub Werken & Vergaderen locatie Woerden gaat verder uitbreiden en gaat zich meer richten op de verhuur van kantoren op de Zaagmolen 4 te Woerden. Op het terrein, waar momenteel vele nieuwe appartementen worden gerealiseerd, kan het pand waar Hofclub Werken en Vergaderen is gevestigd juist gaan uitbreiden.

“We merken dat steeds meer organisaties op zoek gaan naar nieuwe (kleinere) kantoorruimten met mogelijkheid tot vergaderen, zodat de positieve trend van het thuiswerken anno 2021 door blijft gaan. Kantoor wordt meer een ontmoetingsplek om met elkaar te overleggen. Wij bewegen graag mee met de behoeften uit de markt”, aldus Arnoud van Raak algemeen directeur van het Hofclub Werken & Vergaderen concept.

Er is in het pand veel ruimte beschikbaar om kantoren te realiseren. Maar ze kunnen ook dienen als vergaderruimten. Alle ruimten zijn bereikbaar via de gezamenlijke entree waar elke werkdag een vast team zit voor ontvangst en ondersteuning. We bieden kantoren aan variërend van 2 tot 15 werkplekken. Kom gerust kijken naar de diverse ruimten die beschikbaar hebben en de services die we bieden.

Wij zijn flexibel in het aanbieden van onze vierkante meters. Dat is onze meerwaarde. Maak een afspraak met onze locatiemanager en we maken samen een mooi plan.

  • Locaties zijn perfect te bereiken met OV en auto. Nabij station en snelweg
  • All-in faciliteiten (alles geregeld, je kunt zo aan de slag). Plug and play
  • Professioneel ontvangst van uw gasten door één van onze gastvrouwen
  • De gehele dag verse (bonen) koffie en thee
  • Lunch mogelijkheden met heerlijke broodjes, eigen catering ook mogelijk. Oven en magnetron aanwezig in de gezamenlijke pantry
  • Gebruik maken van een ons gezellige werk- en loungecafé.