Warm welkom voor ICT bedrijf Remefox

Hofclub Werken & Vergaderen Utrecht verwelkomt ICT bedrijf Remefox. Per 1 mei 2019 heeft het ICT bedrijf Remefox zijn intrek genomen bij Hofclub Werken & Vergaderen, locatie Utrecht. Ze huren een kantoorruimte voor drie collega’s om vanuit Utrecht klanten te ontvangen en hun diensten uit te voeren.

Remefox is niet alleen een bedrijf, het is een mindset om partners te assisteren hun bedrijven volledig te automatiseren door hun systemen te integreren en te automatiseren via IoT-apparaten. Door middel van de services Blockchain, Internet of Things en Integratie zorgt Remefox voor een complete integratie van de bedrijfsprocessen.

Remefox was op zoek naar kantoorruimte waar alle faciliteiten aanwezig zijn en je gelijk aan de slag kan. ‘Na de eerste bezichtiging was het gevoel gelijk goed en de volgende dag kon er al verhuisd worden’, aldus Mohamed EL Marzgioui de CEO van Remefox.

Over Hofclub Werken & Vergaderen
Hofclub Werken & Vergaderen is een eigentijds kantoorconcept voor zelfstandige professionals en kleinere, groeiende ondernemingen. In Woerden wordt al vier jaar met deze succesformule gewerkt. Naast het kantoorconcept biedt Hofclub Werken & Vergaderen een vergaderconcept aan voor groepen van 2 tot 120 deelnemers. Het sfeervolle werkcafé is zeer geschikt voor de ontvangst van de gasten. Maar ook voor een lunch en borrel.

Unieke samenwerking met UW
De locatie betreft een in 2016 volledig gerenoveerd kantoorpand en productieruimten van UW op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht. UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk, is partner voor gemeenten en werkgevers bij het realiseren van arbeidsparticipatie en ondersteunt de uitvoering van de Participatiewet. Door de samenwerking wordt een verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven.

Meer informatie
Wilt u meer weten over wat Remefox voor u kan betekenen? Neem contact op met ons E: info@remefox.com of kijk op www.remefox.com