Vergaderzaal

Bijzonder vergaderen is niet voor de hand liggend: vaak zijn werkplekken en locaties voor vergaderingen inspiratieloos en voegen ze niets toe aan de creativiteit en goede ideeën binnen een bedrijf. De Hofclub is daarom van mening dat een inspiratievolle omgeving veel kan bijdragen aan de groei van een bedrijf. Daarom vindt u bij De Hofclub louter unieke werkplekken en bijzondere vergaderlocaties voor (kleine) ondernemingen.

Bijzonder vergaderen in een vergaderzaal
Het maakt niet uit of u zzp’er bent of over een groeiend bedrijf beschikt: wanneer u een prachtige flexplek zoekt om uw core business te kunnen uitoefenen ben u bij De Hofclub aan het juiste adres. Wanneer u een vergaderzaal of flexplek huurt kunt u gebruik maken van alle soorten service van De Hofclub. Door deze full-service kunt u alle vruchtbare tijd steken in het ontwikkelen van uw bedrijf, iets wat wij van De Hofclub erg belangrijk vinden.

Huur een vergaderzaal
Bij De Hofclub zijn diverse soorten vergaderzalen te huur. Deze zalen zijn allen sfeervol, huiselijk en modern ingericht en beschikken over de nieuwste snufjes. Zo kunt u gebruik maken van de whiteboards, de luxe stoelen en nog veel meer. U vindt deze unieke vergaderlocatie in het hartje van ons land, vlakbij Utrecht. Het is de ideale centrale locatie voor werkenden én klanten om samen te komen. Interesse in het huren van een vergaderzaal? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.