Vergaderzaal Utrecht

Bent u op zoek naar een vergaderzaal in de omgeving van Utrecht, wilt u bijzonder vergaderen op een magische locatie of heeft u interesse in een kantoor centraal gelegen die u zelf kunt inrichten? Dan is zonder twijfel De Hofclub in Woerden de geschikte werkplek voor u. Deze bijzondere werk- en vergaderlocatie in het midden van Nederland ligt op een kleine afstand van Utrecht. Bij De Hofclub kunt u terecht voor kantoorruimte Woerden, flexplek Utrecht en meer.

Vergaderzaal Utrecht te huur
Het maakt niet uit of u zzp’er bent en een kleine eenmanszaak heeft, een groeiend bedrijf of wanneer u op zoek bent naar een gezellige plek voor brainstormsessies voor uw bedrijf: iedereen is welkom bij De Hofclub. De locatie onderscheidt zich met andere flexplekken door diverse factoren: alle ruimtes zijn sfeervol, luxe en comfortabel ingericht met een huiselijke sfeer. Zo voelt u zich thuis terwijl u werkt, handig toch?

Vergaderzaal Utrecht: contact
Bij De Hofclub zijn magische werkplekken voor een of twee personen te huur maar er is ook ruimte voor grotere kantoren voor meerdere gasten of werknemers. Heeft u interesse om een mooie vergaderruimte, een flexplek of een kantoorruimte te huren bij De Hofclub? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze gastvrouwen staan namelijk voor u klaar om u te helpen met uw vragen.