Vergaderruimte

Vergaderruimte

Bent u op zoek naar een originele vergaderruimte waar u eenmaal per week met uw team of met klanten wilt vergaderen? Zoekt u een vaste bijzondere vergaderlocatie die net iets anders is dan andere locaties, een plek waar u geïnspireerd wordt en waar u uw gasten tevens inspireert? Zoek dan niet verder: De Hofclub in Woerden is het vergadercomplex waar u moet zijn. Bij De Hofclub zijn diverse vergaderzalen te huur: u kunt tot 125 personen terecht voor een interactieve meeting.

Vergaderruimte nodig?
De vergaderkamers waar De Hofclub over beschikt hebben een gezellige inrichting met een huiselijke sfeer. Wij van De Hofclub vinden het namelijk van belang dat u en uw gasten zich volledig op jullie gemak voelen. Op die manier kunt u het beste uit uw bedrijf halen. Wij werken volgens een full-service concept. Dit houdt in dat u zich volledig kan richten op de core business van uw bedrijf. Wanneer u een vergaderruimte huurt kunt u dus gebruik maken van alle faciliteiten, service en diensten van De Hofclub, zoals gratis koffie en thee, snel internet, parkeermogelijkheid en meer.

Contact ons
Ook kunnen de vergaderkamers compleet naar eigen wens worden ingericht, van bloktafel tot theateropstelling. Wanneer u een grotere bijeenkomst in de planning heeft kunt u gebruik maken van het lounge café waar u met ruim 125 personen terecht kunt. Heeft u interesse in een vergaderruimte Utrecht bij De Hofclub? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met een van onze gastvrouwen. Zij helpen u graag verder bij een werkplek huren.