Vergaderruimte Utrecht

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie voor vergaderingen met uw team of met uw klanten en heeft u tot op vandaag nog geen juiste locatie gevonden hier voor? Zoek dan niet verder: De Hofclub is exact de bijzondere vergaderlocatie waar u naar op zoek bent. Waarom? Ten eerste biedt De Hofclub exclusieve vergaderruimtes Utrecht aan, allen zeer sfeervol ingericht. Daarnaast ligt de focus op het creëeren van een huiselijke sfeer zodat u en uw gasten zich volledig op jullie gemak voelen en jullie optimale resultaten kunnen behalen.

Vergaderruimte Utrecht: centraal gelegen
De Hofclub is een unieke vergaderlocatie centraal gelegen in het midden van ons land. Vanaf Utrecht bereikt u Woerden binnen no time. Deze locatie is niet alleen handig voor u als ondernemer maar tevens de ideale keuze wanneer u gasten wilt ontvangen. Er zijn diverse soorten flexplekken en werkruimtes te huur bij De Hofclub. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zelfstandige ruimte, maar u kunt ook kiezen voor een grote vergaderruimte voor maximaal 125 personen.

Full-service concept
Bij De Hofclub vinden wij het belangrijk dat u volledig aan de slag kan gaan met uw eigen bedrijf. Daarom nemen wij graag een aantal diensten uit handen. Zo is er altijd gratis koffie en thee beschikbaar, ook voor uw gasten. Ook kunt u gebruik maken van de extra telefoonservice waarbij onze gastvrouwen uw telefoontjes aannemen en kunt u genieten van de vaste telefoonlijn. Welke werkruimte Utrecht u ook boekt en hoe groot uw bedrijf ook is: deze full-service is er voor iedereen die een ruimte huurt bij De Hofclub.