Vergaderruimte huren

Bijzonder vergaderen in een sfeervolle ruimte met alle faciliteiten die u nodig heeft. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Bij De Hofclub weten we als geen ander hoe belangrijk het is om te vergaderen en te werken op een inspiratievolle locatie. De Hofclub is een unieke en centraal gelegen vergaderlocatie waar diverse werkruimtes en flexplekken te huur zijn. Wij onderscheiden ons van andere werkplekken door een combinatie van onze locatie en onze service.

Full-service vergaderruimte huren
Zo maken wij gebruik van een full-service concept. Dit houdt in dat al onze huurders gebruik kunnen maken van onze faciliteiten: gratis koffie en thee voor u en uw gasten, een snelle internetverbinding, gratis parkeergelegenheid en meer. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zich volledig kan richten op (de groei van) uw bedrijf. Er is tevens een grote lounge aanwezig waar u kunt netwerken en kunt kletsen met andere werkenden.

Vergaderruimte huren voor uw bedrijf
Laat u volledig ontzorgen en kies er vandaag nog voor om een vergaderruimte te huren bij De Hofclub. Waarom? De locatie is uniek, de werkplekken zijn sfeervol, de betalingstermijnen zijn flexibel, alle service zit inbegrepen in de prijs en u kunt uw flexplek volledig naar eigen smaak inrichten. Verzamel inspiratie bij De Hofclub en zet deze inspiratie om in nieuwe energie voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.