Online event organiseren? Bij ons zit je goed!

Hybride evenementen, livestreams, webinars; online events zijn niet meer weg te denken.

Gelukkig zijn ‘live evenementen’ terug, maar hun virtuele broers en zussen hebben ook voordelen die we tijdens de corona-crisis hebben ontdekt. Geen verplaatsingen meer, mogelijk een groter bereik, minder impact op het milieu, …

Steeds vaker organiseren bedrijven en eventorganisatoren online evenementen. Wat dacht je van een online ontbijt met alle medewerkers of een lunch? Een spetterende product presentatie of ‘gewoon’ een blijk van waardering naar klanten en medewerkers. Online kan alles: muziek, filmpjes en presentaties. It’s showtime!

Wij zien vooral onderwijsinstellingen en trainingsbureaus die gebruik (willen) maken van onze online diensten. Wij hebben geschikte ruimten om op een professionele wijze interactief onderwijs te geven.

De moderne en ruimtelijke sfeer maakt onze locatie in Utrecht tot een plek waar je je thuis voelt. Wij hebben meerdere vergaderzalen die allemaal modern zijn ingericht en voorzien van de nieuwste presentatieschermen met touchscreens. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of een (grote) presentatie te houden. Voor je online event is onze Hofzaal (180 m²) een aanrader!

In samenwerking met onze audiovisuele partner Audio Utrecht ziet het event er professioneel en uitdagend uit. Mocht je zelf goede contacten in de AV-wereld hebben, geen probleem. Wij faciliteren De Hofzaal met koffie, thee en een heerlijke lunch.

  • Hofzaal 180 m²
  • Twee grote presentatieschermen
  • Helder geluid

Informeer naar de mogelijkheden, samen maken we er een prachtig online event van!

Óok voor online events zit je bij ons goed!

Alle ingrediënten in huis voor een succesvol online event
Zakenpartner Audio Utrecht óf je eigen pro
Midden in het land, perfecte bereikbaarheid
Hele dag heerlijke koffie & thee én een lunch
Informeer naar de mogelijkheden, we helpen je graag!