Vergaderen én ontmoeten op onze locaties

Onze zalen bouwen we weer om naar de maximale capaciteit

Veilig werken en vergaderen zijn onze prioriteit. Wij blijven alert en voorzichtig. Veilige en verantwoorde bijeenkomsten voor onze gasten, huurders en medewerkers staan op nummer één. Dit hebben wij de gehele coronaperiode gedaan en dit zullen we blijven doen. Wilt u voorlopig de 1,5 meter bijeenkomsten nog in stand houden? Geen probleem. We bouwen de zaal met alle gemak voor u om.

Wat gaat er veranderen?
Onze zalen gaan we ombouwen naar de maximale capaciteit. De 1,5 meter regel vervalt, net zoals het verplichte mondkapje en de gezondheidscheck voorafgaand aan de bijeenkomst. Ook zullen we geen QR-code check meer doen. De bijzondere annuleringsvoorwaarden vervallen. Wel laten we alle handreiniging desinfectie middelen staan bij binnenkomst en in onze vergaderzalen.

Wilt u liever wél bepaalde voorwaarden hanteren aan de bijeenkomst?
Geen probleem. Ook dit snappen we. Wij bouwen onze vergaderzalen op verzoek zo weer om naar de 1,5 meter opstelling. Het belangrijkste is dat iedereen zich thuis voelt! Onderstaand treft u een overzicht van de 1,5 meter capaciteit van onze zalen in Woerden en Utrecht.

Blijf alert op klachten én op elkaar
Wij blijven erop vertrouwen dat iedereen op zijn eigen gezondheid let en thuis blijft bij de geringste (verkoudheids) klachten. Zo zorgen we er met elkaar voor dat we fijn, veilig én gezond elkaar kunnen ontmoeten. Wat blijven wij doen op onze locaties in Woerden en Utrecht?

• Voldoende handreiniging op diverse plekken mét extra aandacht voor het koffieautomaat
• Extra schoonmaak van sanitair, deurklinken en bureaus
• We gaan weer terug naar onze normale annuleringsvoorwaarden

Dit zijn onze reguliere annuleringsvoorwaarden:
o Bij een annulering van 2 tot 4 weken voor de geplande datum bent u verplicht 50% van de totaalprijs te betalen.
o Bij een annulering van 2 tot 1 week voor de geplande datum bent u verplicht 60% van de totaalprijs te betalen.
o Bij annuleren van 7 tot 3 werkdagen voor de geplande datum bent u verplicht 80% van de totaalprijs te betalen.
o Bij annulering binnen 72 uur voorafgaand aan de geplande datum bent u verplicht het volledige bedrag te betalen.
o Bij vermindering van het aantal personen groter dan 10% zijn de annuleringsvoorwaarden zoals bovenstaand beschreven van toepassing.
o Annuleringen kunnen alleen per e-mail worden doorgegeven. Ingeval van no-show is de klant in alle gevallen verplicht de reserveringswaarde te betalen.