Vergaderen in Woerden en Utrecht: twee locaties met ieder zijn eigen karakter!

Of je nu een zzp'er bent, een klein groeiend bedrijf hebt, of wanneer je in een groot bedrijf op projectbasis op zoek bent naar een plek voor meetings en brainstormsessies: bij Hofclub Werken & Vergaderen ben je aan het juiste adres. Een grote vergaderzaal huren, locatie voor een online event of een centrale vergaderlocatie. Voor elke wens hebben wij bij Hofclub Utrecht en Woerden dé oplossing.

Bij het huren van een vergaderruimte maak je gebruik van ons full-service concept. Dit houdt in dat je gebruik kunt maken van onze faciliteiten: een mooi ingerichte zaal, een snelle internetverbinding, gratis parkeergelegenheid en meer. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je kunt richten op (de groei van) jouw bedrijf. Heb je interesse in onze diensten en wil je een vergaderzaal boeken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Vergaderen in Woerden

Hofclub Woerden ligt centraal in Nederland, vlakbij de snelweg (A12) en op loopafstand van het treinstation. Het is de ideale centrale locatie voor werkenden én klanten om samen te komen. Op deze locatie hebben wij stijlvolle werk- en vergaderruimtes. Wij bieden ruimtes aan met een capaciteit van 2 tot 55 deelnemers in de vergaderzalen. Voor een informele bijeenkomst tot 80 personen kun je terecht in ons loungecafé.

De vergaderruimtes zijn sfeervol en huiselijk ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of presentatie te houden. Van luxe stoelen tot een handig whiteboard en van grote krijtwanden tot moderne projectieschermen. De informele vergaderplekken kunnen volledig naar wens worden ingericht, van bloktafel tot theateropstelling, waardoor de vergaderkamers ruimte bieden aan 2 tot 55 personen. Vergaderen en eten? Ook dat is geen probleem. Op locatie Woerden bieden wij catering aan.

Tarieven in Woerden (excl. BTW)

Monaco geschikt tot 55 personen:
Dagdeel: € 205,00 | dag: € 410,00

Barcelona & Cannes geschikt tot 16 personen:
Dagdeel: € 150,00 |  dag: € 300,00

Parijs geschikt tot 50 personen:
Dagdeel: € 205,00 | dag: € 410,00

Loungecafé geschikt tot 80 personen:
Prijs op aanvraag

Aanvullende toeslag:
Hofclub Werken & Vergaderen Woerden is ook in de avond- en in het weekend te reserveren. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 25,00 per uur. Vraag een offerte aan voor een van onze vergaderruimtes, of bekijk de beschikbaarheid onderstaand en reserveer direct.

 

 

Vergaderen in Utrecht

De moderne en ruimtelijke sfeer maakt onze locatie in Utrecht tot een plek waar je je thuis voelt. We zijn gevestigd in het pand van het Utrechtse participatiebedrijf UW. Door samen te werken leggen we een verbinding tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen, zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven. Dit geeft een extra dimensie aan onze locatie in Utrecht. 

Vergaderen in Utrecht betekent vergaderen in modern ingerichte vergaderruimtes. Voorzien van de nieuwste presentatieschermen met touchscreens. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of (grote) presentatie te houden. De vergaderzalen kunnen volledig naar wens worden ingericht, van bloktafel tot theateropstelling, waardoor de vergaderzalen ruimte bieden aan 2 tot 120 personen. Heb je een grote bijeenkomst dan is onze Hofzaal (120 personen) een aanrader! Dit is een groter vergaderzaal die sfeervol en ruimtelijk is ingericht. Een ruime vergaderzaal in Utrecht vind je bij Hofclub Werken & Vergaderen.

Tarieven in Utrecht (excl. BTW)

Hofzaal geschikt tot 120 personen:
Dagdeel: € 410,00| dag: € 650,00

Domstad zaal geschikt tot 40 personen:
Dagdeel: € 275,00 | dag: € 410,00

Utrecht zaal en Niels Bohrzaal beide geschikt tot 20 personen:
Dagdeel: € 200,00 |  dag: € 295,00

Oudegracht zaal geschikt tot 16 personen:
Dagdeel: € 200,00 |  dag: € 295,00

't Hofje geschikt tot 8 personen: 
Dagdeel: € 125,00 | dag: € 195,00

Aanvullende toeslag:
Hofclub Werken & Vergaderen locatie Utrecht is ook in de avond- en op zaterdag te reserveren. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 25,00 per uur. Vraag een offerte aan voor een van onze vergaderruimtes, of bekijk de beschikbaarheid onderstaand en reserveer direct.

Lunch, diner of borrel

Voor onze gasten verzorgen wij ook uitgebreide lunches, diners of borrels. In Woerden maakt huiscateraar Midas Catering van elke maaltijd wat bijzonders en ook voor iets lekkers bij de koffie of thee zijn er diverse mogelijkheden. Vergaderen en eten in Utrecht? Ook dat kan! In Utrecht maakt de smaakvolle keuken van The Colour Kitchen een heerlijke lunch, een walking diner of wat lekkers bij de koffie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en we maken graag een voorstel op maat of stel je eigen online offerte samen.

Mocht je behoefte hebben om buiten reguliere openingstijden gebruik te maken van onze vergaderruimten. Ook dat kan! We helpen je graag verder!

Vergaderzaal boeken? Neem contact met ons op of reserveer jouw vergaderzaal via de online reserveringsmodule.