Twee locaties Woerden en Utrecht: met ieder zijn eigen karakter!

Vergaderen in Woerden
Onze stijlvolle werk, en vergaderlocaties liggen centraal in Nederland, vlakbij de snelweg en het station is bij locatie Woerden om de hoek. Wij bieden ruimtes aan met een capaciteit van 2 tot 130 deelnemers in de vergaderzalen en voor een informele bijeenkomst in ons lounge café tot ruim 80 personen. Alle faciliteiten die u nodig heeft om van uw vergadering een succes te maken zijn aanwezig. Vanaf 125 euro vergadert u al een dagdeel bij ons met 10 personen inclusief onbeperkt koffie, thee, (munt)water en koekjes.

De vergaderkamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of een grote presentatie te houden. Van luxe stoelen tot een handig white board en van grote krijtwanden tot moderne projectieschermen. De vergaderkamers kunnen volledig naar wens worden ingericht, van bloktafel tot theateropstelling, waardoor de vergaderkamers ruimte bieden aan 2 tot 54 personen. Heeft u een grote(re) bijeenkomst, dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van het lounge café waar u met 80 personen terecht kunt.

Tarieven in Woerden
Het gebruik van onze vergaderkamers is standaard inclusief onbeperkt koffie, thee, water, pepermunt en koekjes.

Monaco geschikt tot 54 personen:
Dagdeel: € 175,00 | dag: € 350,00

Barcelona & Cannes geschikt tot 16 personen:
Dagdeel: € 125,00 |  dag: € 250,00

Parijs geschikt tot 45 personen:
Dagdeel: € 175,00
Dag: € 350,00

Rome geschikt tot 8 personen:
Dagdeel: € 100,00
Dag: € 200,00

Loungecafé geschikt tot 125 personen:
Dagdeel: € 275,00
Dag: € 550,00

Aanvullende toeslag:
Hofclub Werken & Vergaderen Woerden is ook in de avond- en in het weekend te reserveren.

Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 25,00 per uur.

 


Vergaderen in Utrecht

De moderne en ruimtelijke sfeer maakt onze locatie in Utrecht tot een plek waar je je thuis voelt. We zijn gevestigd in het pand van het Utrechtse participatiebedrijf UW. Door samen te werken leggen we een verbinding tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een  samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven. Dit geeft een extra dimensie aan werken en vergaderen in onze locatie in Utrecht. 

Onze vergaderzalen zijn modern ingericht en voorzien van de nieuwste presentatieschermen met touchscreens. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of een grote presentatie te houden. De vergaderzalen kunnen volledig naar wens worden ingericht, van bloktafel tot theateropstelling, waardoor de vergaderzalen ruimte bieden aan 2 tot 120 personen. Heeft u een grote bijeenkomst dan is onze Hofzaal (120 personen) een aanrader!

Tarieven in Utrecht
Het reserveren van onze vergaderruimten in Utrecht is exlusief koffie, thee, water, pepermunt en koekjes. Wij rekenen voor het eerste dagdeel € 8,50 en voor het tweede dagdeel € 6,50 per persoon.

Hofzaal geschikt tot 120 personen:
Dagdeel <60 personen: € 300,00
Dag: € 575,00

Dagdeel >60 personen: € 375,00
Dag: € 600,00

Domstad zaal geschikt tot 40 personen:
Dagdeel: € 250,00 | dag: € 375,00

Utrecht zaal geschikt tot 20 personen:
Dagdeel: € 180,00 |  dag: € 270,00

Aanvullende toeslag:

Hofclub Werken & Vergaderen locatie Utrecht is ook in de avond- en op zaterdag te reserveren. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 25,00 per uur.

Lunch, diner of borrel
Wij verzorgen voor onze gasten ook uitgebreide lunches, diners of borrels. In Woerden maakt huiscateraar Midas Catering van elke maaltijd wat bijzonders. Ook voor iets lekkers bij de koffie of thee zijn er diverse mogelijkheden.  In Utrecht maakt de smaakvolle keuken van Albron heerlijke lunches, walking dinners of wat lekkers bij de koffie. Informeer naar de mogelijkheden en we maken graag een voorstel op maat. Het gebruik van de vergaderzalen in Woerden is  standaard inclusief koffie, thee, water, mintjes en koekjes. Voor onze locatie in Utrecht hebben mooie vergaderarrangementen voor u samengesteld. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Mocht u behoefte hebben buiten reguliere openingstijden gebruik te maken van onze vergaderruimten. Ook dat kan! We helpen u graag verder!