Vergaderen in Woerden

Stijlvolle vergaderruimtes centraal in Nederland, vlakbij de snelweg en het station is om de hoek. Wij bieden ruimtes aan met een capaciteit van 2 tot 50 deelnemers in de vergaderzalen en voor een informele bijeenkomst in ons lounge café tot ruim 80 personen. Alle faciliteiten die u nodig heeft om van uw vergadering een succes te maken zijn aanwezig. Vanaf 125 euro vergadert u al een dagdeel bij ons met 10 personen inclusief onbeperkt koffie, thee, (munt)water en koekjes.

De vergaderkamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of een grote presentatie te houden. Van luxe stoelen tot een handig white board en van grote krijtwanden tot moderne projectieschermen. De vergaderkamers kunnen volledig naar wens worden ingericht, van bloktafel tot theateropstelling, waardoor de vergaderkamers ruimte bieden aan 2 tot 54 personen. Heeft u een grote(re) bijeenkomst, dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van het lounge café waar u met 80 personen terecht kunt.

Lunch, diner of borrel
Wij verzorgen voor onze gasten ook uitgebreide (biologische) lunches, diners of borrels. Onze huiscateraar Midas Catering uit Woerden maakt van elke maaltijd wat bijzonders. Ook voor iets lekkers bij de koffie of thee zijn er diverse mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden en we maken graag een voorstel op maat.

Het gebruik van de vergaderkamers is bij ons standaard (met uitzondering van het lounge café) inclusief koffie, thee, water, mintjes en koekjes. Dit geldt bij de Monaco tot 30 personen en bij Cannes en Barcelona tot 10 personen. Extra personen zijn natuurlijk altijd van harte welkom, hiervoor rekenen wij € 5,- per persoon per dagdeel extra.

Mocht u behoefte hebben buiten reguliere openingstijden gebruik te maken van onze vergaderkamers. Ook dat kan!

Onze tarieven
Het gebruik van onze vergaderkamers is standaard inclusief onbeperkt koffie, thee, water, mintjes en koekjes. Dit geldt bij de Monaco tot 30 personen en bij Cannes en Barcelona tot 10 personen. Voor extra personen wordt een toeslag van € 5,00 per persoon per dagdeel berekend.

Monaco:
Dagdeel: € 190,00
Dag: € 315,00

Barcelona & Cannes:
Tot 5 personen:
Dagdeel: € 125,00
Dag: € 200,00

Van 5 tot 10 personen:
Dagdeel: € 140,00
Dag: € 215,00

Lounge cafe:
Dagdeel: € 275,00
Dag: € 500,00