Vergaderen in Woerden

Stijlvolle vergaderruimtes centraal in Nederland, vlakbij de snelweg en het station is om de hoek. Wij bieden ruimtes aan met een capaciteit van 2 tot 50 deelnemers in de vergaderzalen en voor een informele bijeenkomst in ons lounge cafe tot 150 personen. Alle faciliteiten die u nodig heeft om van uw vergadering een succes te maken zijn aanwezig.

De vergaderkamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of een grote presentatie te houden. Van luxe stoelen tot een handig white board en van grote krijtwanden tot moderne projectieschermen.

De vergaderkamers kunnen volledig naar wens worden ingericht, van bloktafel tot theateropstelling, waardoor de vergaderkamers ruimte bieden aan 2 tot 54 personen. En heb je een grote(re) bijeenkomst, dan kun je uiteraard ook gebruik maken van het lounge café waar je met ruim 125 personen terecht kunt.

Het gebruik van de vergaderkamers is bij ons standaard (met uitzondering van het lounge cafe) inclusief koffie, thee, water, mintjes en koekjes. Dit geldt bij de Monaco tot 30 personen en bij Cannes en Barcelona tot 10 personen. Extra personen zijn natuurlijk altijd van harte welkom, hiervoor rekenen wij € 5,- per persoon per dagdeel extra.

Mocht u behoefte hebben buiten reguliere openingstijden gebruik te maken van onze vergaderkamers. Ook dat kan!