Vergaderen in Woerden en Utrecht: twee locaties met ieder zijn eigen karakter!

Of u nu een zzp'er bent, een klein groeiend bedrijf hebt, of wanneer u in een groot bedrijf op projectbasis op zoek bent naar een plek voor meetings en brainstormsessies: Bij De Hofclub bent u aan het juiste adres. Bij Hofclub Werken en Vergaderen kunt u vergaderen in Woerden of Utrecht.

Bij het huren van een vergaderruimte, maakt u gebruik van ons full-service concept. Dit houdt in dat u gebruik kunt maken van onze faciliteiten: gratis koffie en thee, een snelle internetverbinding, gratis parkeergelegenheid en meer. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zich kan richten op (de groei van) uw bedrijf. Heeft u interesse in de diensten van De Hofclub en wilt u een vergaderzaal huren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Vergaderen in Woerden

Hofclub Woerden ligt centraal in Nederland, vlakbij de snelweg en het treinstation. Het is de ideale centrale locatie voor werkenden én klanten om samen te komen. Op deze locatie hebben wij stijlvolle werk- en vergaderruimtes. Wij bieden ruimtes aan met een capaciteit van 2 tot 54 deelnemers in de vergaderzalen. Voor een informele of grote(re) bijeenkomst tot 80 personen kunt u bij ons terecht in ons lounge café.

De vergaderruimtes zijn sfeervol en huiselijk ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of een grote presentatie te houden. Van luxe stoelen tot een handig white board en van grote krijtwanden tot moderne projectieschermen. De vergaderkamers kunnen volledig naar wens worden ingericht, van bloktafel tot theateropstelling, waardoor de vergaderkamers ruimte bieden aan 2 tot 54 personen.

Tarieven in Woerden
Excl. BTW

Monaco geschikt tot 54 personen:
Dagdeel: € 195,00 | dag: € 385,00

Barcelona & Cannes geschikt tot 16 personen:
Dagdeel: € 142,00 |  dag: € 280,00

Loungecafé geschikt tot 125 personen:
Dagdeel: € 275,00
Dag: € 550,00

Aanvullende toeslag:
Hofclub Werken & Vergaderen Woerden is ook in de avond- en in het weekend te reserveren.

Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 25,00 per uur.

 


Vergaderen in Utrecht

De moderne en ruimtelijke sfeer maakt onze locatie in Utrecht tot een plek waar je je thuis voelt. We zijn gevestigd in het pand van het Utrechtse participatiebedrijf UW. Door samen te werken leggen we een verbinding tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een  samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven. Dit geeft een extra dimensie aan werken en vergaderen in onze locatie in Utrecht. 

Onze vergaderzalen zijn modern ingericht en voorzien van de nieuwste presentatieschermen met touchscreens. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of een grote presentatie te houden. De vergaderzalen kunnen volledig naar wens worden ingericht, van bloktafel tot theateropstelling, waardoor de vergaderzalen ruimte bieden aan 2 tot 120 personen. Heeft u een grote bijeenkomst dan is onze Hofzaal (120 personen) een aanrader!

Tarieven in Utrecht

Hofzaal geschikt tot 120 personen:
Dagdeel: € 390,00
Dag: € 625,00

Domstad zaal geschikt tot 40 personen:
Dagdeel: € 260,00 | dag: € 390,00

Utrecht zaal geschikt tot 20 personen:
Dagdeel: € 190,00 |  dag: € 280,00

Oudegracht zaal geschikt tot 20 personen:
Dagdeel: € 190,00 |  dag: € 280,00

Aanvullende toeslag:

Hofclub Werken & Vergaderen locatie Utrecht is ook in de avond- en op zaterdag te reserveren. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 25,00 per uur.

Lunch, diner of borrel

Wij verzorgen voor onze gasten ook uitgebreide lunches, diners of borrels. In Woerden maakt huiscateraar Midas Catering van elke maaltijd wat bijzonders. Ook voor iets lekkers bij de koffie of thee zijn er diverse mogelijkheden. In Utrecht maakt de smaakvolle keuken van The Colour Kitchen een heerlijke lunch, een walking diner of wat lekkers bij de koffie. Informeer naar de mogelijkheden en we maken graag een voorstel op maat. Voor onze locaties hebben we mooie vergaderarrangementen samengesteld. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden of stel je eigen online offerte samen.

Mocht u behoefte hebben buiten reguliere openingstijden gebruik te maken van onze vergaderruimten. Ook dat kan! We helpen u graag verder!