Nieuwe locatie in Utrecht

We openen een tweede locatie! In het voorjaar van 2019 kunt u ook in Utrecht bij ons komen werken & vergaderen. De locatie in het UW pand op Lage Weide wordt ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden biedt voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is er alle ruimte voor flexwerkers. Door de samenwerking aan te gaan met het Utrechtse participatiebedrijf UW geeft Hofclub Werken & Vergaderen de medewerkers en cliƫnten van UW een nieuwe uitdaging in de hospitality branche. In de nieuwe locatie kunnen er vergaderingen en bijeenkomsten worden georganiseerd tot 120 personen.

Samenwerking met UW
De locatie betreft een in 2016 volledig gerenoveerd kantoorpand en productieruimten van UW op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Hofclub Werken & Vergaderen bevindt zich in de linkervleugel van het pand. De overige ruimten worden gebruikt door UW. UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk, is partner voor gemeenten werkgevers bij het realiseren van arbeidsparticipatie en ondersteunt de uitvoering van de Participatiewet. Door de samenwerking wordt een verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een samenleving waar iedereen meedoet. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven.

Medio maart zal Hofclub Werken & Vergaderen haar deuren in Utrecht openen voor vergaderingen en flexwerkers maar u kunt nu al terecht voor vragen over verhuur en reserveringen.

Contactgegevens:
Hofclub Werken & Vergaderen Utrecht
Niels Bohrweg 121
E-mail: utrecht@hofclub.nl
T 085 484 10 00