Tijdelijke kantoorruimte of flexwerkplek tegen scherp tarief voor ‘thuiswerkers’

Het coronavirus stelt ons voor allerlei nieuwe uitdagingen. Thuiswerken is er daar één van. Dit valt niet voor iedereen mee en geeft de nodige stress binnen relaties en gezinnen die nu continu op elkaars lip zitten. Crisis maakt creatief. Ook wij bekijken onze services door een andere bril. Samen met iedereen die geraakt wordt door alle maatregelen, maken we er het beste van.

Hofclub Werken & Vergaderen biedt dé oplossing voor iedereen die thuis niet de ruimte en rust (meer) heeft om vanuit huis te werken en een prettige, hygiënische, tijdelijke werkplek zoekt. Bij onze vergaderlocaties Hofclub Werken & Vergaderen kun je terecht voor een tijdelijke kantoorruimte of flexwerkplek tegen een scherp tarief.  

Lees hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Locatie Woerden
We hebben drie afgesloten kantoorruimten, waardoor er zo min mogelijk contact met anderen is én je toch kunt werken, samenwerken en eventueel overleggen. Daarnaast zijn er diverse eilanden met een flexwerkplek gecreëerd waardoor er voldoende afstand is tussen de flexwerkers.

Locatie Utrecht
We hebben één kantoor beschikbaar én er zijn flexplekken gecreëerd in de vergaderruimten. . Hofclub Werken & Vergaderen is een prettige en rustige werkomgeving met voldoende gratis parkeermogelijkheden en goede bereikbaarheid.

Uiteraard treffen we een aantal extra hygiënemaatregelen, want dat het coronavirus de wereld uit moet, staat voor ons voorop.

Onze werkwijze

  1. Je huurt voor één of meerdere dagen een kantoorruimte. Hier kun je met maximaal vier personen aan de slag.
  2. Er zijn maximaal vijf kleine groepen per dag aan het werk in ons pand.
  3. De openbare ruimte in het loungecafé, zoals de lunchtafel, wordt nietgebruikt door onze gasten, lunchen kan in jullie eigen kantoorruimte. In Utrecht is het werkcafé ruimer opgezet, hier mag de (gezamenlijke) lunch wel plaatsvinden.
  4. Gratis gebruik van wifi.
  5. U kunt onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water.
  6. Lunch mag zelf worden meegebracht. Op beide locaties is een koelkast en combi magnetron aanwezig. Indien gewenst kunnen wij in Woerden een broodje bestellen. In Utrecht is er een bedrijfsrestaurant van Albron waar gebruik van gemaakt mag worden.
  7. Desinfecterende zeep en papieren handdoekjes zijn aanwezig.
  8. We zorgen ervoor dat alle ruimtes dagelijks goed worden schoongehouden.
  9. We houden ons aan de RIVM-richtlijn en houden altijd 1,5 meter afstand.

Interesse? Bel voor meer informatie en mogelijkheden met Hofclub Werken & Vergaderen op 085 – 484 10 00 of stuur een mail naar info@hofclub.nl.

Oók in deze tijd zit je bij ons goed!