The Colour Kitchen als nieuwe cateraar

Bijzonder blij zijn wij dat The Colour Kitchen vanaf 1 mei bij ons heerlijke lunches, break-out snacks, borrels en diners gaat verzorgen. Een echte aanwinst voor onze Utrechtse vergadergasten, flexwerkers en huurders. Naast alle heerlijkheden zijn wij ook heel blij met het maatschappelijk welbevinden van het leerwerkbedrijf. Samen met onze partner UW worden de kandidaten opgeleid voor werkgevers in de catering en horeca. Wat fijn dat wij als werk- vergaderlocatie de proeftuin mogen zijn! Binnenkort laten wij meer zien over de werkwijze, de heerlijke gerechten en hoe wij dit inzetten in onze vergaderarrangementen.

 

< Filosofie The Colour Kitchen >

 

#Iedereeneenkans!
We geloven dat het hebben van betaald werk een belangrijke bijdrage levert aan je gezondheid, eigenwaarde en zelfredzaamheid. Met onze programma’s bieden we iedereen die wil en kan werken de kans om zich te ontwikkelen richting duurzaam betaald werk.

#Als dat maar fout gaat!
Bij ons vind je geen hoge drempels en we doen niet aan faalervaringen. Je ontwikkelt en leert pas echt als er ruimte is voor fouten en genoeg veiligheid om ze te erkennen en ervan te leren. Bij ons leer je in een echte commerciële werkomgeving, in een veilig en positief klimaat. Je komt jezelf tegen, stoot misschien wel dagelijks je hoofd (figuurlijk dan). Maar alles is een leerervaring en elke botsing brengt jou een stapje dichter bij je doel!

Hofclub Vergaderen