Teambuilding

Eén- of meerdaagse bijeenkomst als trainingslocatie, workshop of om te vergaderen?  Wij organiseren teambuilding activiteiten ter ontspanning en ter versterking van uw team! Wat dacht u van een BrandweerSurvival workshop zakelijk kledingadvies of ons teambuilding acitiviteit Insight Discovery? 

BrandweerSurvival 
In samenwerking met BrandweerSurvival hebben wij diverse keren een actieve en leerzame break-out activiteit georganiseerd voor onze gasten. Bij BrandweerSurvival smeed je binnen één middag een hecht team door samen een duidelijk probleem op te lossen! In je eentje een brand blussen, dat kan natuurlijk niet. Alleen door goede samenwerking en een goede verdeling van teamrollen kun je het vuur succesvol bestrijden. Voor deze activiteit start of eindigt u na de vergadering op een andere locatie bij ons in de buurt.

Past dit bij uw team? Bekijk alvast de BrandweerSurvival website >>

Workshop zakelijk kledingadvies

Hoe komt u over? Ontdek hoe u jezelf versterkt!
Bedrijven investeren genoeg in nieuwe panden en huisstijl, logo, website… maar wie draagt het imago van uw bedrijf uit? Dit zijn de medewerkers. Vaak worden deze vergeten. Hoe nuttig en leerzaam is het om op een leuke manier uw medewerkers een zakelijk kledingadvies te geven. Een win = win situatie voor uw organisatie en mensen. Identiteit en imago weer helemaal in een passend jasje.

Aan de slag met uw team voor een nieuwe eerste indruk? Bekijk alvast de mogelijkheden van Just Your Style >>

Teambuilding Insight Discovery

Deze workshop geeft inzicht in het eigen gedrag en de impact ervan op anderen, in de drijfveren en waarden, in de sterke punten en valkuilen, in een beter begrip wat mensen om je heen drijft, hun motiveert of juist belemmert. Het stelt je in staat een hogere persoonlijke effectiviteit te bereiken in de interactie en samenwerking met anderen. Deze teambuilding wordt regelmatig bij grote bedrijven als KLM, Booking.com, Randstad, Heineken, Nokia etc succesvol ingezet. Bekijk alvast de website Insight Discovery >>