Proef de heerlijke smaken van The Colour Kitchen!

Bij Hofclub kun je terecht voor werken en vergaderen. De modern ingerichte ruimtes, goede faciliteiten en het thuisgevoel, hebben tal van bedrijven en ondernemers inmiddels ervaren. Maar wist je dat Hofclub zich ook bezighoudt met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Zo zijn wij in Utrecht partners met het UW en werken we sinds mei 2021 samen met The Colour Kitchen.

The Colour Kitchen biedt kansen aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Een onderwerp dat we in dit bericht graag willen uitlichten.  

Samenwerking met The Colour Kitchen: een win-win

The Colour Kitchen leert personen die extra begeleiding nodig hebben de fijne kneepjes van het werken in de keuken en in de bediening. The Colour Kitchen leidt samen met onze partner UW de kandidaten op voor werkgevers in de catering en horeca.

Fouten maken mag, is het motto. De veilige omgeving zorgt ervoor dat de studenten zich echt kunnen ontwikkelen. Na de opleiding zijn de cursisten klaar voor een baan (onder begeleiding) in de bedrijfscatering of op vergader- en evenementenlocaties.

Die samenwerking bevalt ons meer dan goed. Niet alleen past de filosofie van The Colour Kitchen bij wat wij belangrijk vinden, namelijk het bieden van kansen aan diegenen voor wie dat niet vanzelfsprekend is, maar zien we dagelijks ook een mooie verbinding ontstaan tussen The Colour Kitchen en onze gasten. Onze gasten worden verzorgd, terwijl de medewerkers van The Colour Kitchen meer zelfvertrouwen krijgen en zelfredzamer zijn. Zo is The Colour Kitchen ook verantwoordelijk voor het verzorgen van de catering voor de vergadergasten van Hofclub Werken en Vergaderen in Utrecht: van de lunch tot een borrel of een diner. Zo helpen we elkaar.

Laat je ontzorgen bij de Hofclub

Van vergaderen tot werken, er is veel mogelijk bij Hofclub. Maar één ding is zeker je kunt je volledig laten ontzorgen. Kom je bij ons vergaderen? Dan zijn er diverse lunch, borrel en dinermogelijkheden waar je voor je vergadering uit kunt kiezen. In Utrecht wordt dit verzorgd door The Colour Kitchen en in Woerden door huiscateraar Midas Woerden.

We ontvangen je graag in Woerden of Utrecht.