Opening tweede locatie in Utrecht

In het voorjaar van 2019 opent Hofclub Werken & Vergaderen een tweede locatie aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. De locatie in het pand van UW op Lage Weide is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden biedt voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is er alle ruimte voor flexwerkers. De totale oppervlakte van de Utrechtse Hofclub bedraagt 2500 m2. Door de samenwerking aan te gaan met het Utrechtse participatiebedrijf UW geeft de Hofclub Werken & Vergaderen  medewerkers en cliënten van UW een nieuwe uitdaging in de hospitality branche. In de nieuwe locatie kunnen vergaderingen en bijeenkomsten worden georganiseerd tot 120 personen.

Unieke samenwerking met UW
De locatie betreft een in 2017 volledig gerenoveerd kantoorpand en productieruimten van UW op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Hofclub Werken & Vergaderen bevindt zich in de linkervleugel van het pand. De overige ruimten worden gebruikt door UW. UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk, is partner voor gemeenten en werkgevers bij het realiseren van arbeidsparticipatie en ondersteunt de uitvoering van de Participatiewet. Door de samenwerking wordt een verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een  samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven.

 Opening medio maart 2019
Per 1 januari 2019 start Melissa Westerveld als de nieuwe locatiemanager van
Hofclub Werken & Vergaderen Utrecht. Zij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Utrecht. Medio maart zal de Utrechtse Hofclub haar deuren open voor vergaderingen en flexwerkers maar u kunt nu al terecht met vragen over vergaderingen, flexwerk mogelijkheden en de verhuur van diverse kantoorruimtes via utrecht@hofclub.nl.