Onzekere tijden; wél met een blik naar de toekomst

In deze onzekere tijden willen we u graag op de hoogte houden van hoe Hofclub werken & vergaderen omgaat met de situatie in Nederland. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Met elkaar maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van onze collega’s en onze huurders voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Hofclub werken & vergaderen nauwkeurig worden nageleefd.

Tegelijkertijd kunt u nog steeds bij ons werken en is het pand open. We vragen gepaste afstand te houden van medewerkers en andere huurders. Het spreekt voor zich dat als u verkouden bent of andere klachten vertoont u niet naar uw kantoor komt. We hopen u zoveel mogelijk van dienst te zijn en houden u op de hoogte van eventuele veranderingen.

Laten we elkaar vooral steunen en ervoor zorgen dat we met elkaar door deze bizarre periode heen komen. Dat u zich bij ons thuis blijft voelen én dat we samen alvast vooruit kunnen kijken naar betere tijden voor u als ondernemer!

Namens het gehele team Hofclub werken & vergaderen

Utrecht | Woerden