Onze huurders Enginear en FrameBlinds aan het woord

Het vinden van de juiste kantoorruimte om prettig in te kunnen werken kan lastig zijn. Bij Hofclub hebben wij een aantal mooie kantoorruimtes op beide locaties beschikbaar. Goed bereikbaar met de auto en het ov, een bemande receptie, snelle internetverbinding, en meer. Onze huurders Enginear en FrameBlinds vertellen je graag meer over hun ervaringen van werken bij Hofclub Woerden & Utrecht.

Ervaring huurder Enginear | Hofclub Utrecht

Ter uitbreiding van onze andere kantoren in Deventer en Gouda waren we op zoek naar nog een extra locatie in Utrecht. Eentje dat een mooie oplossing was voor een klein groepje personeel en waar we zo nu en dan in kunnen vergaderen. Belangrijke punten waren voor ons: betaalbaar, flexibiliteit, gastvrijheid, goed bereikbaar met OV en goede facilitaire voorzieningen voor onze medewerkers en onze klant.

Nu zijn de dames van Hofclub erg gastvrij, zorgen zij altijd voor een warm ontvangst en dat alles top geregeld is. Wat ook een mooie toevoeging is, is de bijdrage die we kunnen leveren aan mensen die deelnemen aan (participatie) re-integratietrajecten. In de gezamenlijke kantine wordt door The Colour Kitchen lekkers voorzien door deze doelgroep. De lach die zij elke dag hebben en wij kunnen teruggeven, is onvergetelijk. Kortom erg leuk dus om als team, gezamenlijk ontzorgt te worden door alle voorzieningen. En wil je buiten een rondje wandelen of een potje tafelvoetballen kan dat ook!

Ons bedrijf specialiseert zich in loopbaanadvies en arbeidsbemiddeling binnen de gebouwde omgeving. We assisteren technische studenten door middel van trainingen en persoonlijke ontwikkeling, evenals starters bij de overgang van studie naar een passende en mooie baan in de vakgebieden Bouwkunde, Geo-informatie en Civiele Techniek. Onze organisatie is trots op de 25+ medewerkers die werkzaam zijn op onze 3 vestigingen in Utrecht, Gouda en Deventer. We zijn momenteel aan het uitbreiden en streven ernaar om nog meer jonge talenten te helpen bij het vinden van een passend advies en hun droombaan. Bovendien zetten we ons in om meer talenten toe te voegen aan ons team van Enginear’s die onze kernwaarden onderschrijven: persoonlijk, ambitieus, kwaliteit, maatwerk en impact creëren.

Ervaring huurder FrameBlinds | Hofclub Woerden

In januari 2023 hebben wij een kantoorruimte binnen Hofclub Woerden gehuurd. We huren daar een mooie ruimte voor een hele redelijke prijs. Temeer omdat er een centrale receptie aanwezig is en overige faciliteiten als basis meubilair, schoonmaak, energie, internet en drankjes zijn inbegrepen. Wij hadden als jong bedrijf (service Webshop www.FrameBlinds.nl) in bijzondere raamdecoratie behoefte aan een showroom en kantoorruimte centraal in Nederland. Sommige mensen hebben er behoefte aan ons unieke product eerst eens in het echt te zien. Dat kan nu dus in Woerden!

Heb jij wel eens gehoord van FrameBlinds? Onze revolutionaire raamdecoratie is echt iets wat je moet hebben gezien, want je monteert het volledig zonder schroeven of boren! Dat komt door ons unieke magnetische frame. Het biedt niet alleen een stijlvolle en moderne uitstraling, maar ook veel functionaliteit. FrameBlinds zijn namelijk op maat gemaakt en kunnen gemakkelijk worden aangepast om licht, warmte en privacy te regelen. Bovendien zijn ze ontzettend duurzaam en gaan ze jarenlang mee. Het is de perfecte combinatie van gemak, kwaliteit en design.

Huurder FrameBlinds

Huurder Enginear