• Op dinsdagmiddag 5 november is het officiële startschot gegeven voor de unieke samenwerking met MBO Utrecht, UW en Hofclub werken & vergaderen.  Een prachtige middag samen met MBO Utrecht en UW Werken Werkt! Door krachten te bundelen met studenten, UW medewerkers en het zakenleven zetten we drie organisaties op de kaart. We versterken elkaar en Lees meer..

  • Vanwege het 5-jarig bestaan van Hofclub Woerden hebben we office medewerkers, secretaresses en office assistants uitgenodigd voor een kennisevent op maandag 25 november.  Tijdens leerzame workshops werd verteld hoe je mensen in je werk motiveert om te doen wat jij wilt én hoe je een verpletterende eerste indruk maakt op klanten. Wilco Verdoold van Loyals Lees meer..

  • Een vliegende start! Sinds maandag 26 augustus heeft NOVI Hogeschool haar intrek genomen bij Hofclub Werken & Vergaderen, locatie Utrecht. Er heerst een goede sfeer en een (nog) gezelligere dynamiek in ons werkcafé en de kantoren. Wij wensen NOVI Hogeschool veel plezier op onze nieuwe locatie met jullie drie bootcamp-klassen: Data Engineer, Ethical Hacker en Lees meer..

  • Op donderdag 5 september vieren we ons vijfjarig jubileum. De komende vijf maanden zullen er verschillende feestelijkheden en leuke acties voor de huurders, flexwerkers en vergadergasten op de agenda staan. Hofclub Werken & Vergaderen is een eigentijds kantoorconcept voor zelfstandige professionals en kleinere, groeiende ondernemingen. In Woerden wordt al vijf jaar met deze succesformule gewerkt. Lees meer..

  • Eindelijk mag iedereen het weten; het Koninklijk Trio van de Woerdense VakantieWeek is gekozen! Cassandra, Yvonne en Maartje geven de 66ste editie van de Woerdense VakantieWeek een gezicht. Hoewel het voor alle drie nog even wachten is voordat zij de Woerdense VakantieWeek officieel kunnen openen, kunnen zij haast niet wachten om zich als trio te presenteren. Lees meer..

  • Hofclub Werken & Vergaderen Utrecht verwelkomt ICT bedrijf Remefox. Per 1 mei 2019 heeft het ICT bedrijf Remefox zijn intrek genomen bij Hofclub Werken & Vergaderen, locatie Utrecht. Ze huren een kantoorruimte voor drie collega’s om vanuit Utrecht klanten te ontvangen en hun diensten uit te voeren. Remefox is niet alleen een bedrijf, het is Lees meer..

  • Mooi interview in de bijlage van het AD editie Utrecht, De Ondernemer. Wat is de meerwaarde van Hofclub Werken & Vergaderen en de samenwerking met het Utrechts participatiebedrijf UW. Lees hier het hele verhaal van Hofclub Werken & Vergaderen.

  • Aantrekkelijke prijzen voor werkplekken en kantoorruimten bij Hofclub Werken & Vergaderen locatie Utrecht; kantoren vanaf € 525,- en een all-in werkplek € 175,- per maand. Onze verhuurprijzen zijn gebaseerd op een all in concept. Onderstaande is namelijk ‘gewoon’ bij de huurprijs inbegrepen! – Sfeervolle (ergonomisch) gemeubileerde ruimten waar je je thuis voelt – Bemande receptie Lees meer..

  • In het voorjaar van 2019 opent Hofclub Werken & Vergaderen een tweede locatie aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. De locatie in het pand van UW op Lage Weide is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden biedt voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is Lees meer..

  • Aan tafel twee enthousiaste heren die helemaal thuis zijn in veiligheid op de werkvloer. Twee prachtige organisaties die van elkaar en leren en elkaar aanvullen. Sinds 2017 zijn beide bedrijven gevestigd bij Hofclub Werken & Vergaderen met een eigen kantoor. Aan het woord is René de Groot, projectmanager Wilgh QSE. Het bedrijf is gespecialiseerd in Lees meer..