• Voel je thuis! Hofclub Werken & Vergaderen is een werk-, en vergaderconcept die voorziet in creativiteit en productiviteit van professionals in een sfeervolle werkomgeving. Bij ons kun je kantoorruimten huren, flexwerken en vergaderen. Met onze moderne en ruime vergaderzalen bieden wij alle mogelijkheden voor meetings, trainingen en presentaties tot 130 personen. Onze locaties zijn gevestigd Lees meer..

  • In de ‘rustige’ maanden kan vergaderen heel effectief en gunstig zijn; niet iedereen gaat tegelijk op vakantie, net even met een kleiner groepje sparren of een extra ‘opfris’ training voor uw medewerkers? Nu extra voordelig! Wij zorgen voor een frisse karaf muntwater, koffie & thee en airco! #welkom#vergaderen #zomervakantie #woerden #utrecht Boek snel uw 20% korting op de zaalhuur.

  • Eindelijk mag iedereen het weten; het Koninklijk Trio van de Woerdense VakantieWeek is gekozen! Cassandra, Yvonne en Maartje geven de 66ste editie van de Woerdense VakantieWeek een gezicht. Hoewel het voor alle drie nog even wachten is voordat zij de Woerdense VakantieWeek officieel kunnen openen, kunnen zij haast niet wachten om zich als trio te presenteren. Lees meer..

  • Hofclub Werken & Vergaderen Utrecht verwelkomt ICT bedrijf Remefox. Per 1 mei 2019 heeft het ICT bedrijf Remefox zijn intrek genomen bij Hofclub Werken & Vergaderen, locatie Utrecht. Ze huren een kantoorruimte voor drie collega’s om vanuit Utrecht klanten te ontvangen en hun diensten uit te voeren. Remefox is niet alleen een bedrijf, het is Lees meer..

  • Mooi interview in de bijlage van het AD editie Utrecht, De Ondernemer. Wat is de meerwaarde van Hofclub Werken & Vergaderen en de samenwerking met het Utrechts participatiebedrijf UW. Lees hier het hele verhaal van Hofclub Werken & Vergaderen.

  • Aantrekkelijke prijzen voor werkplekken en kantoorruimten bij Hofclub Werken & Vergaderen locatie Utrecht; kantoren vanaf € 525,- en een all-in werkplek € 175,- per maand. Onze verhuurprijzen zijn gebaseerd op een all in concept. Onderstaande is namelijk ‘gewoon’ bij de huurprijs inbegrepen! – Sfeervolle (ergonomisch) gemeubileerde ruimten waar je je thuis voelt – Bemande receptie Lees meer..

  • In het voorjaar van 2019 opent Hofclub Werken & Vergaderen een tweede locatie aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. De locatie in het pand van UW op Lage Weide is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden biedt voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is Lees meer..

  • Aan tafel twee enthousiaste heren die helemaal thuis zijn in veiligheid op de werkvloer. Twee prachtige organisaties die van elkaar en leren en elkaar aanvullen. Sinds 2017 zijn beide bedrijven gevestigd bij Hofclub Werken & Vergaderen met een eigen kantoor. Aan het woord is René de Groot, projectmanager Wilgh QSE. Het bedrijf is gespecialiseerd in Lees meer..

  • Flexwerk kan een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde zijn, aangezien het je in staat stelt om je privéleven en je werk in balans te houden. En het is niet alleen een pluspunt voor de werknemer, maar ook voor de werkgever! Voordelen flexwerken voor werknemers Niet in de spits naar je werk rijden kan je reistijd flink verkorten, ’s ochtends of tussendoor Lees meer..

  • Te veel mensen krijgen weinig beweging tijdens werktijden. Ze zitten voornamelijk achter de computer en halen hun lunch bij de bedrijfskantine. Niet goed. Want langdurig zitten vormt een gezondheidsrisico voor ruim 3 miljoen Nederlanders met zittend beroep. Hoe je dan wel fit blijft op de werkvloer? Een aantal handige tips. 1. Neem de trap De Lees meer..