• vacatures

  Voor onze nieuwe locatie in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een Assistent Locatiemanager, Gastvrouw / Gastheer (met name in de avonduren en weekenden als oproepkracht) en een Conciërge. Hofclub Werken & Vergaderen is een werk-, en vergaderconcept die voorziet in creativiteit en productiviteit van professionals in een sfeervolle werkomgeving. Bij ons kun Lees meer..

 • In het voorjaar van 2019 opent Hofclub Werken & Vergaderen een tweede locatie aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. De locatie in het pand van UW op Lage Weide is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden biedt voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is Lees meer..

 • Aan tafel twee enthousiaste heren die helemaal thuis zijn in veiligheid op de werkvloer. Twee prachtige organisaties die van elkaar en leren en elkaar aanvullen. Sinds 2017 zijn beide bedrijven gevestigd bij Hofclub Werken & Vergaderen met een eigen kantoor. Aan het woord is René de Groot, projectmanager Wilgh QSE. Het bedrijf is gespecialiseerd in Lees meer..

 • Flexwerk kan een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde zijn, aangezien het je in staat stelt om je privéleven en je werk in balans te houden. En het is niet alleen een pluspunt voor de werknemer, maar ook voor de werkgever! Voordelen flexwerken voor werknemers Niet in de spits naar je werk rijden kan je reistijd flink verkorten, ’s ochtends of tussendoor Lees meer..

 • Te veel mensen krijgen weinig beweging tijdens werktijden. Ze zitten voornamelijk achter de computer en halen hun lunch bij de bedrijfskantine. Niet goed. Want langdurig zitten vormt een gezondheidsrisico voor ruim 3 miljoen Nederlanders met zittend beroep. Hoe je dan wel fit blijft op de werkvloer? Een aantal handige tips. 1. Neem de trap De Lees meer..

 • Yoga tijdens de vergadering

  Hofclub Werken & Vergaderen biedt samen met Miracle Yoga ontspannende workshops aan tijdens uw meeting. Dat kan bijvoorbeeld een korte stoelyoga zijn voor uw medewerkers met als gevolg een fris en helder brein voor het 2e deel van uw vergadering. Maar ook een langere sessie aangevuld met een aansprekende presentatie over (meer) bewegen en vermindering Lees meer..

 • Twee enthousiaste ondernemers Niek Kuster en Rob van Velzen behoren sinds oktober tot de tevreden huurders bij Hofclub Werken & Vergaderen. Op de vraag of ze een korte introductie willen geven op wie ze zijn en wat ze doen komen er prachtige verhalen los. Verhalen van drie succesvolle bedrijven waar je bijna een boek over Lees meer..

 • Mensen die werken op een plek met veel daglicht slapen langer, bewegen meer en hebben een hogere kwaliteit van leven dan werknemers op een kamer zonder ramen. Dat stellen onderzoekers van de Northwestern University in Chicago. Mensen die werken in een kantoor met ramen krijgen 173 procent meer daglicht en slapen gemiddeld 46 minuten per Lees meer..

 • Je hebt een paar dagen en misschien zelfs wel een paar weken vakantie, maar toch heb je meerdere keren de mailbox van het werk even open gehad. We weten in theorie dat het de kans op een burn-out vergroot, maar in de praktijk houden we het toch in de gaten.  Afkicken van het mailverkeer op je Lees meer..

 • Nee? Dat kan heel goed kloppen, want volgens onderzoek dat is gedaan onder boekers, is dit de minst favoriete dag voor meetings. Dit is best vreemd en we leggen u graag uit waarom. Vergaderen zit ons Nederlanders in het bloed, het liefst besluiten we dingen in uitgebreid overleg. Het is zelfs zo belangrijk dat we Lees meer..