• Aan tafel twee enthousiaste heren die helemaal thuis zijn in veiligheid op de werkvloer. Twee prachtige organisaties die van elkaar en leren en elkaar aanvullen. Sinds 2017 zijn beide bedrijven gevestigd bij Hofclub Werken & Vergaderen met een eigen kantoor. Aan het woord is René de Groot, projectmanager Wilgh QSE. Het bedrijf is gespecialiseerd in Lees meer..

 • Flexwerk kan een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde zijn, aangezien het je in staat stelt om je privéleven en je werk in balans te houden. En het is niet alleen een pluspunt voor de werknemer, maar ook voor de werkgever! Voordelen flexwerken voor werknemers Niet in de spits naar je werk rijden kan je reistijd flink verkorten, ’s ochtends of tussendoor Lees meer..

 • Te veel mensen krijgen weinig beweging tijdens werktijden. Ze zitten voornamelijk achter de computer en halen hun lunch bij de bedrijfskantine. Niet goed. Want langdurig zitten vormt een gezondheidsrisico voor ruim 3 miljoen Nederlanders met zittend beroep. Hoe je dan wel fit blijft op de werkvloer? Een aantal handige tips. 1. Neem de trap De Lees meer..

 • Yoga tijdens de vergadering

  Hofclub Werken & Vergaderen biedt samen met Miracle Yoga ontspannende workshops aan tijdens uw meeting. Dat kan bijvoorbeeld een korte stoelyoga zijn voor uw medewerkers met als gevolg een fris en helder brein voor het 2e deel van uw vergadering. Maar ook een langere sessie aangevuld met een aansprekende presentatie over (meer) bewegen en vermindering Lees meer..

 • Twee enthousiaste ondernemers Niek Kuster en Rob van Velzen behoren sinds oktober tot de tevreden huurders bij Hofclub Werken & Vergaderen. Op de vraag of ze een korte introductie willen geven op wie ze zijn en wat ze doen komen er prachtige verhalen los. Verhalen van drie succesvolle bedrijven waar je bijna een boek over Lees meer..

 • Mensen die werken op een plek met veel daglicht slapen langer, bewegen meer en hebben een hogere kwaliteit van leven dan werknemers op een kamer zonder ramen. Dat stellen onderzoekers van de Northwestern University in Chicago. Mensen die werken in een kantoor met ramen krijgen 173 procent meer daglicht en slapen gemiddeld 46 minuten per Lees meer..

 • Je hebt een paar dagen en misschien zelfs wel een paar weken vakantie, maar toch heb je meerdere keren de mailbox van het werk even open gehad. We weten in theorie dat het de kans op een burn-out vergroot, maar in de praktijk houden we het toch in de gaten.  Afkicken van het mailverkeer op je Lees meer..

 • Nee? Dat kan heel goed kloppen, want volgens onderzoek dat is gedaan onder boekers, is dit de minst favoriete dag voor meetings. Dit is best vreemd en we leggen u graag uit waarom. Vergaderen zit ons Nederlanders in het bloed, het liefst besluiten we dingen in uitgebreid overleg. Het is zelfs zo belangrijk dat we Lees meer..

 • Hofclub Werken & Vergaderen is een bescheiden werk,- vergaderlocatie dat actief is onder de naam Hofclub Werken & Vergaderen. We spannen ons in om bedrijven en personen kennis te laten maken met Hofclub Werken & Vergaderen en hen een aangenaam verblijf te bieden. Wij zijn transparant over welke gegevens we van u gebruiken. Wij delen Lees meer..

 • Bij Hofclub Werken en Vergaderen kun je ook een werkplek huren voor een korte(re) periode. Voor 22,50 euro per dag maak je gebruik van een luxe, lichte werkplek midden in Woerden. Wil je vaker komen werken dan zijn er speciale tarieven en kun je gebruik maken van een flexibele ‘strippenkaart’. Je werkt dan bijvoorbeeld de Lees meer..