Nieuwe verhuur, verlenging en uitbreiding in Hofclub Woerden

Recent hebben Just Your Style en Credion hun intrek genomen in het unieke all-in werk- en vergaderconcept aan de Zaagmolenlaan 4 in Woerden. Tevens verlengt BOEG haar huurcontract en breidt NOVA ICT uit van één naar vijf permanente werkplekken in de Hofclub. Met de komst van deze twee nieuwe organisaties en de verlenging en uitbreiding van twee reeds gevestigde organisaties resulteert dit in ruim 350m2 aan extra bezette werkplekken.

Anouk Verwaal (Hofclub): We zijn ontzettend blij met de komst van de nieuwe organisaties en de verlenging en de uitbreiding van onze huidige huurders. Voor mij de bevestiging dat de organisaties zich hier thuis voelen. De samenwerking met onze servicepartners, zoals Office Support en De Groene Jager Catering, draagt hier zeker aan bij. Samen werken we met veel plezier aan de meest prettige werkomgeving en zorgen we dat alles tot in de puntjes is geregeld en verzorgd, elke dag weer!

Emanuela Giorgi (Just Your Style): De combinatie van het contact met andere organisaties, het bij elkaar kunnen aankloppen en eventueel sparren, maar tevens de privacy van een separate kantoorruimte is de perfecte mix voor mij. Bovendien staat de klant centraal in de Hofclub en dat geldt ook voor mijn concept, dit is voor mij een goede match!

Martin Middelman (BOEG): We voelen ons hier thuis. We beschikken over een volledig ingerichte kantoorunit en kunnen gebruik maken van de verschillende vergaderruimten voor onze confidentiële gesprekken. Een representatieve werkomgeving voor ons en een goede locatie om onze gasten te ontvangen: in het midden van het land, makkelijk bereikbaar en parkeergelegenheid rondom het pand. De verlenging van ons huurcontract is dan ook een bewuste, strategische keuze.

Tobias Koeleman (NOVA ICT): In no-time is mijn organisatie ontzettend gegroeid en dan heb je behoefte aan flexibiliteit. Makkelijk uitbreiden met een aantal werkplekken en weer kunnen inkrimpen, mocht dit nodig zijn. Dit beperkt mijn risico en biedt mijn organisatie de mogelijkheid om verder te groeien.
Op naar de volgende 5 werkplekken!

Wil je ook de sfeer proeven en het thuisgevoel ervaren?
Voor meer informatie over de Hofclub kijk op www.hofclub.nl of neem contact op met Anouk Verwaal (06 51 06 98 65) of stuur een e-mail naar: info@hofclub.nl.