Nieuwe vergaderzaal ‘Parijs’ beschikbaar tot 45 personen, locatie Woerden

“Door de uitbreiding met de gloednieuwe vergaderruimte ‘Parijs’ kunnen we nog meer voldoen aan de wensen van onze vergadergasten en is er een prachtige aanvulling op onze bestaande vergaderruimten gecreëerd”, aldus de trotse locatiemanager Eveline Koopman. “De nieuwe vergaderzaal is voorzien van veel daglicht, beschikt over de nieuwste AV-apparatuur en heeft airco”. De zaal is geschikt voor bijeenkomsten tot 45 personen en biedt alle mogelijkheden voor succesvolle workshops, trainingen en presentaties. In dezelfde ruimte is er een break-out (vergader) ruimte ‘Rome’ gemaakt geschikt voor maximaal 8 personen.

Vanaf 125 euro kan er bij Hofclub Werken & Vergaderen al een dagdeel vergaderd worden met 10 personen inclusief onbeperkt koffie, thee, (munt)water en koekjes. Ook zijn er uitgebreide (biologische) lunch, diner, en borrelmogelijkheden.

Werken in Woerden
De sfeervolle werk- en vergaderlocatie aan de Zaagmolenlaan 4 in Woerden startte eind 2014 met (flex)werkplekken. De afgelopen jaren zijn hier compleet ingerichte kantoorunits aan toegevoegd wat resulteert in tevreden huurders die ook gebruik maken van de all-in-faciliteiten. Hofclub Werken & Vergaderen telt diverse vaste huurders en een flink aantal flexwerkers. Momenteel zijn er ook twee kantoorunits beschikbaar vanaf 2 personen voor verhuur.
In maart 2019 is er in Utrecht (Lage Weide) een tweede locatie geopend van het succesvolle werk- en vergaderconcept. Met drie ruime zalen en een capaciteit tot 120 personen is deze locatie een prachtige versterking van Woerden.