Kantoorruimte Woerden

Op internet tikt u in: “kantoorruimte Woerden” waarna een aantal mogelijke werkplekken tevoorschijn komen. Wij weten als geen ander hoeveel flexplekken en werkruimtes Utrecht er vandaag de dag te vinden zijn. Daarom willen wij van De Hofclub ons onderscheiden van de rest: bij ons vindt u bijzondere vergaderlocaties zoals u nergens zult vinden. Ons streven is om u en uw gasten zich volledig thuis te laten voelen. Dit doen wij door middel van een full-service concept, een persoonlijke benadering en een luxe doch sfeervolle inrichting.

Kantoorruimte Woerden huren
De Hofclub is dus een unieke vergaderlocatie met diverse soorten werkruimtes, flexplekken en kantoorruimtes voor bijzonder vergaderen te huur. U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een originele werkplek waar u op uw gemak aan het werk kunt. Als huurder van een kantoorruimte Woerden kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van het complex. De Hofclub heeft het namelijk hoog in het vaandel staan dat uw bedrijf zich continu kan ontwikkelen. Simpele dingen zoals problemen met een internetverbinding, het opnemen van de telefoon en het schenken van koffie of thee hoeft daar geen onderdeel van te zijn.

Kantoorruimte Woerden voor uw bedrijf
Wist u dat u bij De Hofclub tevens een ruimte volledig naar eigen smaak kunt inrichten? Dan kiest u voor een semi open ruimte waarin u met een groep of als bedrijf met meerdere werknemers flexibel aan de slag kunt gaan. Dit kan 24 uur per dag en zeven dagen per week. U betaalt slechts één vaste prijs, dat vooraf wordt vastgesteld, waarvoor u van alle faciliteiten gebruik kunt maken. Als dat niet fijn werken is? Neem voor meer informatie contact op met een van onze gastvrouwen voor het huren van een vergaderruimte of werkplek.