Kantoor huren Woerden

Werken op een sfeervolle flexplek of bijzonder vergaderen op een centrale locatie in ons land kan erg stimulerend zijn voor het benodigde resultaat wat u wilt bereiken met uw bedrijf. Wij van De Hofclub in Woerden weten als geen ander hoe belangrijk het voor zzp'ers en bedrijven is om alleen bezig te zijn met het ontwikkelen van hun (eenmans)zaak. Daarom kunt u bij ons terecht om voor een speciale flexplek huren, het huren van een grote kantoorruimte of het huren van een prachtige vergaderzaal.

Kantoor huren Woerden voor uw bedrijf
Ons unieke vergadercomplex ligt in het hart van Nederland, namelijk vlakbij Utrecht in Woerden. Ons moderne gebouw beschikt over diverse soorten vergaderruimtes, flexplekken, lounges en meer. Iedere zaal en ruimte beschikt over de nodige moderne technische snufjes én over een huiselijke sfeer. Resultaatgericht werken werkt immers het beste wanneer u zich thuis voelt in de omgeving waarin u werkt. Ook kunt u uw gehuurde kantoorruimte helemaal naar eigen smaak inrichten wanneer dat gewenst is.

Contact voor kantoor huren Woerden
Bij De Hofclub werken we namens een full-service concept, wat inhoudt dat wij alle kleine zorgen van u wegnemen. Denk hierbij aan onbeperkt gratis koffie en thee, ruimte voor u en uw gasten om te brainstormen en te meeten, gratis draadloos internet, een grote lounge, een dakterras, een centrale ligging en veel meer. Iedere huurder mag gebruik maken van alle aangeboden faciliteiten. Als dat geen service is! Interesse in het huren van een kantoor of werkruimte in Woerden? Neem dan zo snel mogelijk contact op voor vrijblijvende informatie.