Jubileum: 5 jaar Hofclub Werken & Vergaderen

Op donderdag 5 september vieren we ons vijfjarig jubileum. De komende vijf maanden zullen er verschillende feestelijkheden en leuke acties voor de huurders, flexwerkers en vergadergasten op de agenda staan.

Hofclub Werken & Vergaderen is een eigentijds kantoorconcept voor zelfstandige professionals en kleinere, groeiende ondernemingen. In Woerden wordt al vijf jaar met deze succesformule gewerkt. ‘Wij bieden flexibele, inspirerende en volledig ingerichte werkplekken en ruime vergaderruimten aan’ aldus de trotse eigenaar Arnoud van Raak.  Naast het kantoorconcept biedt Hofclub Werken & Vergaderen een vergaderconcept aan voor groepen van 2 tot 120 deelnemers. Van Raak: ‘Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van Hofclub Werken & Vergaderen. Zonder onze vergadergasten, huurders en flexwerkers geen succes!, aldus de trotse eigenaar Arnoud van Raak’.


‘Hofclub Dames’ tijdens de Woerdense Vakantieweek
Wie jarig is, trakteert! Dat doen we tijdens de Woerdense VakantieWeek. Aangezien de Woerdense VakantieWeek de aftrap is voor ons vijfjarig bestaan, zijn wij heel erg trots dat wij dit jaar de ‘Hofdames’ een week lang ‘Hofclub Dames’ mogen noemen. Wij sponsoren het koninklijk trio graag in alle activiteiten die ze gaan ondernemen.

 
Werken en vergaderen óók in Utrecht
Sinds april 2019 is er een tweede locatie geopend aan de Niels Bohrweg in Utrecht. De locatie in het pand van UW op Lage Weide is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden bieden voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is er alle ruimte voor flexwerkers. Door de samenwerking aan te gaan met het Utrechtse participatiebedrijf UW geeft de Hofclub Werken & Vergaderen  medewerkers en cliënten van UW een nieuwe uitdaging in de hospitality branche.  Er wordt een verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat: werken aan een  samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven. In de nieuwe locatie kunnen vergaderingen en bijeenkomsten worden georganiseerd tot 120 personen.