Hofclub Woerden biedt nu ook kleine kantoorunits aan

Hofclub Woerden biedt nu ook kleine kantoorunits aan

Het unieke all-in werk- en vergaderconcept aan de Zaagmolenlaan 4 in Woerden startte eind 2014 met alleen maar open (flex)werkplekken. De afgelopen periode zijn hier afgesloten kantoorunits voor 4 personen aan toegevoegd en nu worden er zelfs kantoorunits voor 1-2 personen gemaakt.

De eerste “kleine” kantoorunit wordt al per 1 september in gebruik genomen door GPSS. Met de komst van deze kleinere kantoren speelt de Hofclub goed in op de wensen vanuit de markt en wordt de kantorenleegstand steeds iets verder beperkt.

Anouk Verwaal (Hofclub): We zijn ontzettend blij dat wij de stap hebben gemaakt naar het realiseren van afgesloten kantoren, dit maakt ons concept nog completer en dit werpt direct zijn vruchten af. De open (flex)werkplekken blijven uiteraard ook gehandhaafd, maar voor de organisaties die meer privacy op prijs stellen hebben wij nu ook een geschikte oplossing.

Selma Smit en Paulien Siegman (GPSS): Het aanbod van GPSS brengt met zich mee dat wij vaak bij onze klanten in huis zitten. Wij zorgen dat bestuurders, toezichthouders en andere stakeholders zich comfortabel kunnen voelen in de rol die zij bij hun organisatie vervullen. Ook GPSS zelf heeft behoefte aan comfort. Qua huisvesting hebben we dat bij de Hofclub gevonden. Zowel de flexibiliteit en gastvrijheid van het team als de comfortabele uitstraling van het kantoor maakt dat GPSS bij de Hofclub een comfortabele werkplek heeft gevonden in het centrum van Nederland.

Wil je ook de sfeer proeven en het thuisgevoel ervaren? Je bent altijd welkom.

De volgende huurders kozen reeds voor de Hofclub:

Alfabet(h)

Nova ICT B.V.

ARRA Management B.V.

Office Support Midden Holland B.V.

BOEG B.V.

Paul Postma Marketing Consultancy

Credion

Retail Management Center

Formaat XL

VH Projecten

Just Your Style

 

 

Voor meer informatie over de Hofclub neem contact op met Anouk Verwaal (06 51 06 98 65) of stuur een e-mail naar: info@hofclub.nl.