Hofclub Werken & Vergaderen Woerden breidt verder uit

Innovaties en veranderende werkomstandigheden zorgen voor nieuwe bewegingen op de vergader- en kantorenmarkt. Hofclub Werken & Vergaderen locatie Woerden gaat verder uitbreiden en gaat zich meer richten op de verhuur van kantoren op de Zaagmolen 4 te Woerden. Wegens aanhoudende vraag naar kantoorruimten met vergadermogelijkheden in de markt is hier toe besloten.
“We merken dat steeds meer organisaties op zoek gaan naar nieuwe (kleinere) kantoorruimten met mogelijkheid tot vergaderen, zodat de positieve trend van het thuiswerken anno 2021 door blijft gaan. Kantoor wordt meer een ontmoetingsplek om met elkaar te overleggen. Wij bewegen graag mee met de behoeften uit de markt”, aldus Arnoud van Raak algemeen directeur van het Hofclub Werken & Vergaderen concept.

De in totaal 200 m2 extra ruimte om te werken en te vergaderen kunnen zo worden ingericht dat er prachtige, ruime en lichte kantoren gerealiseerd worden. Maar ze kunnen ook dienen als vergaderruimten. Alle ruimten zijn bereikbaar via de gezamenlijke lounge waar elke werkdag een vast team zit voor ontvangst en ondersteuning. Daarnaast is er ook één kantoor beschikbaar dat bestaat uit twee ruimten met een eigen entree, pantry en toilet. We bieden kantoren aan variërend van 5 tot 14 werkplekken.
Hofclub Werken & Vergaderen
De sfeervolle werk- en vergaderlocatie aan de Zaagmolenlaan 4 in Woerden startte eind 2014 met (flex)werkplekken. De afgelopen jaren zijn hier compleet ingerichte kantoorunits aan toegevoegd wat resulteert in tevreden huurders die ook gebruik maken van de all-in faciliteiten. Hofclub Werken & Vergaderen telt 10 vaste huurders en een flink aantal flexwerkers.