High Tea 20 april 2017

High Tea April 2017

DANKJEWEL • GRACIAS • VIELEN DANK • MERCIE BEAUCOUP

Donderdag 20 april is het landelijke secretaresse dag! Vorig jaar zijn wij gestart om op deze toch voor velen een bijzondere dag onze waardering naar onze relaties uit te spreken. Dit was een succes en dat willen wij graag in ere houden. Om jullie te bedanken voor de gemaakte reserveringen en het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Of wellicht wordt dit een eerste kennismaking met de Hofclub.

We nodigen je graag uit voor een inspirerende high tea!
Laat je inspireren door de korte workshop Imago & Identiteit door Just your style. Emanuela Giorgi verzorgt waardevolle workshops en (bedrijfs) trainingen en licht een tipje van de sluier deze middag.

De eerste indruk telt! Beeld is een krachtig middel om je boodschap over te brengen. Binnen een paar seconden wordt een beeld over jou gevormd. Kleding is een vorm van communicatie, bepaalt hoe je overkomt en heeft effect op je houding, gedrag en die van de ander.... Hoe bepaal jij je stijl?

Kennis die je zakelijk in kunt zetten!

Laat je verleiden door de heerlijkheden verzorgt door Brownies & Downies Woerden. Dave van der Wolk verantwoordelijk voor de sfeervolle vestiging in Woerden zal er met zijn medewerkers voor zorgen dat het ons aan niets ontbreekt. Naast de gezellige locatie aan de Kazerne 3 kun je hen namelijk ook vragen om een catering klus op locatie voor je te verzorgen!

Mocht je collega’s hebben die ook geïnteresseerd zijn om kennis te maken met ons, dan zijn ook zij van harte welkom.