Flexplek

Een fijne flexplek heeft u niet zomaar gevonden: hoewel er vandaag de dag tientallen werkplekken te vinden zijn in een stad als Utrecht betekent dit niet dat deze plekken ook direct sfeervol en luxe zijn. Wat dacht u van bijzonder vergaderen of in volledige rust werken op een plek waar u zich thuisvoelt? Een flexplex waar u eigenlijk helemaal niet weg wilt en waar u uw gasten op een fijne manier kunt ontvangen? Dan bent u bij De Hofclub in Woerden aan het juiste adres. De Hofclub beschikt over flexplekken, werkruimtes en bijzondere vergaderlocaties voor zzp’ers, kleine ondernemers, groeiende bedrijven en grotere bedrijven die op projectbasis een locatie nodig hebben voor bijzonder vergaderen.

Flexplek midden in het land
Een flexplek huren bij De Hofclub betekent zoveel meer dan alleen een flexplek huren. Bij De Hofclub kunt u als huurder namelijk genieten van een aantal diensten. Het complex werkt namelijk volgens een full-service concept. Dit houdt in dat de gastvrouwen van De Hofclub er alles aan doen om bepaalde klusjes uit handen te nemen. Zo is de balie altijd bemand, is er gratis koffie en thee aanwezig (ook voor uw gasten), kunt u genieten van snel internet en is er een grote buitenruimte aanwezig op het dakterras. Daarnaast kunt u zelf kiezen van welke vergaderruimte of vergaderzaal u gebruik wilt maken.

Persoonlijk en luxe
Kiest u bijvoorbeeld voor een grote vergaderzaal of werkruimte dan kunt u zelf weten hoe u deze ruimte inricht. De zalen zijn allemaal voorzien van de meest moderne faciliteiten, zoals beamers, luxe stoelen en whiteboards zodat u in alle rust uw gasten kunt ontvangen. Tevens is er naast de grote zalen een uitgebreide lounge aanwezig waar u kunt netwerken of gezellig een babbeltje kunt maken met andere werkenden. Heeft u interesse in het huren van een werkplek of flexplek bij De Hofclub? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.