Flexplek Utrecht

Wanneer u op zoek bent naar een flexplek in omgeving Utrecht waar u in alle rust aan het werk kunt en gebruik kunt maken van diverse moderne faciliteiten, dan bent u bij De Hofclub aan het juiste adres. De Hofclub in Woerden, vlakbij Utrecht, is een complex voor bijzonder vergaderen, verhuur van kantoorruimtes en werkplekken en meer. Iedere huurder huurt all inclusief wat inhoudt dat u als huurder gebruik kunt maken van alle faciliteiten van De Hofclub. Denk hierbij aan onbeperkte koffie en thee, parkeermogelijkheden, snelle internetverbinding en meer.

Flexplek Utrecht voor iedereen
Deze bijzondere flexplek in Utrecht is geschikt voor een ieder met een bedrijf. Bent u zzp’er of heeft u een groeiend bedrijf onder uw hoede en bent u op zoek naar een centraal gelegen kantoor voor uw medewerkers? De sfeervolle vergaderruimtes, werkplekken en bijzondere vergaderlocaties van De Hofclub zijn per maand te huur. Het is geen probleem om in termijnen te betalen wanneer u er voor kiest om voor een langere tijd een werkplek te huren. U en uw gasten zullen zich direct thuisvoelen bij De Hofclub.

Luxe en comfortabele werkplek huren
Wanneer u voor een werkruimte of vergaderruimte bij De Hofclub kiest kunt u er zeker van zijn dat u optimaal kunt genieten van luxe, comfort en sfeer. Dat is precies wat er zo onderscheidend is aan De Hofclub: een huiselijke sfeer als hier vindt u nergens anders. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u zich volledig kan richten op de core business van uw bedrijf. Dat betekent dat wij alle kleine extra taken van u overnemen zodat u in alle rust uw bedrijf kan laten groeien. Ook wordt u niet achteraf verrast met torenhoge rekeningen: wij spreken van tevoren altijd met u een factuur af voor de geleverde diensten omtrent een flexplek Utrecht. Tot ziens bij De Hofclub.