Flexplek huren

Op zoek naar een flexplek waar u zich kan richten op de core business van uw bedrijf? Wilt u niet hoeven te denken aan de inkoop van koffie of thee, het schoonmaken van kantoor, de snelheid van internet en ga zo maar door? Wellicht is een flexplek huren bij De Hofclub in Woerden dan de ideale oplossing voor u. De Hofclub is een modern en luxe complex voor bijzonder vergaderen, werken in sfeer en de verhuur van mooie werkplekken. Een flexplek huren gaat volledig volgens het full-service concept waarbij u zich niet druk hoeft te maken om randactiviteiten.

Flexplek huren voor iedereen
Of u nu een kleine eenmanszaak heeft, een groeiend bedrijf of wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle plek voor vergaderingen, brainstormsessies en meetings voor uw bedrijf: iedereen is welkom bij De Hofclub. De sfeer is onderscheidend met andere flexplekken: werken in een omgeving waar u zich thuisvoelt, wie wil dat nou niet? De bijzondere vergaderlocaties en werkplekken zijn de ideale plekken voor een ieder die zelfstandig wil werken en die wil netwerken en ontmoeten.

Diverse flexplekken te huur
Voor een vaste prijs kunt u maandelijks (of korter) aan de slag in uw eigen werkplek. Bij De Hofclub kunt u zelfs uw eigen flexplek huren en volledig naar smaak inrichten. De contracten rondom een werkplek zijn flexibel waardoor u uw werkplek gemakkelijk kunt uitbreiden zonder dat u hoeft te verhuizen. Kortom: alleen maar voordelen bij De Hofclub hij een flexplek huren. Heeft u interesse in het huren van een dergelijke werkplek? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze gastvrouwen voor meer informatie.