Ervaringen van onze Hofclub-huurders: Dimpekt en Dress for Succes

Op zoek naar de perfecte kantoorruimte? Het vinden van de juiste werkplek kan een uitdaging zijn. In dit artikel delen twee tevreden huurders hun unieke ervaring met de kantoorruimtes van Hofclub Woerden en Utrecht. Van de inspirerende omgeving tot de uitstekende faciliteiten en vergaderzalen, ontdek hoe deze ruimte niet alleen aan hun professionele behoeften voldoet, maar deze zelfs overtreft. Lees snel verder en ontdek waarom Hofclub de ideale keuze is voor ondernemers die streven naar succes.

Ervaring huurder Dimpekt | Hofclub Woerden

Drie jaar geleden is Dimpekt gestart. Een Full service onlinemarketing bureau voor de B2B markt. Anderhalf jaar geleden zijn wij ons gaan specialiseren in Sales & Recruitment via LinkedIn.

Er kwamen nieuwe collega’s bij. Dat betekende dat wij ook meer ruimte nodig hadden. Na een drietal bedrijfsverzamelkantoren bezocht te hebben, kozen wij voor de Hofclub. Een fijn kantoor voor een goede prijs met vriendelijke mensen. Binnen twee uur waren wij verhuist aangezien alles al geregeld was, van de koffie tot aan het meubilair.

Vandaag de dag bedienen wij met een team van vijf, B2B mkb-bedrijven in zowel binnen als buitenland.

Ervaring huurder Dress for Succes Utrecht | Hofclub Utrecht

Dress for Success Utrecht zit achter op het terrein bij de Hofclub en UW – Werken Werkt. We zijn blij met de ruimte die we hebben en vooral ook het feit dat we hier kunnen blijven. Voor de komst van Dress for Success naar deze locatie zijn er 5 verhuizingen geweest. Het kunnen blijven bij de Hofclub maakt dat we konden bouwen aan continuïteit in vrijwilligersbestand en het klantenaantal konden opbouwen. Als winkelmanager voel ik me altijd welkom bij de dames van de Hofclub, voor een vraag, voor een uitdaging, overleg en voor een bak koffie. Dat is fijn en daarnaast reageren ze altijd snel en behulpzaam. De ruimtes waar ik af en toe gebruik van maak zijn prettig, licht, goed verzorgd…zo ook voor de interne mens in de vorm van lunch, koffie of thee, wat lekkers. Mooi om te zien dat de Hofclub sociaal bewogen is en samenwerkt met medewerkers van UW en de Colour Kitchen.

Over Dress for Success

Dress for Success Utrecht is er voor mensen met onvoldoende persoonlijk, sociaal en financieel kapitaal.  Mensen met een uitkering of klein inkomen, op weg naar vrijwilligerswerk, stage of werkplek.

Dress for Success Utrecht ondersteunt mensen in hun streven om actiever deel te nemen aan de samenleving door het verrichten van (on)betaald werk. Wij geloven dat een zelfverzekerde presentatie hieraan bijdraagt en daarom verzorgen wij een passende outfit, professioneel advies en een ondersteunend netwerk voor mensen die een steun in de rug kunnen gebruiken. Onze winkel met betrokken vrijwilligers en de kleding die we aanbieden zijn middelen die ervoor zorgen dat onze echte succesfactor kan ontstaan: verbinding en betekenisvolle ontmoetingen tussen onze vrijwilligers en de klanten. We spreken de wederkerige geefkracht van klanten en vrijwilligers aan en gebruiken kleding hiervoor als hulpmiddel.

De komende jaren willen we nog krachtiger vormgeven aan onze missie, en meer impact hebben voor meer (verschillende) klanten. Om dit mogelijk te maken zetten we in op het bereiken van nieuwe doelgroepen, versterken we onze winkel als ontmoetingsplek, vergroten we ons aanbod aan professionele en representatieve kleding en investeren we in de deskundigheid en klantgerichtheid van onze vrijwilligers aan wie we een fijne en inclusieve werkplek bieden. Onze ambitie is dat Dress for Success Utrecht een vanzelfsprekend en aansprekend onderdeel wordt in de keten voor mensen die op weg zijn naar werk in de regio Utrecht.

Huurder Dimpekt

Huurder Dress for Succes Utrecht