De Hofclub ervaring van ZINZIZ

ZINZIZ is sinds december 2019 huurder bij de Hofclub in Utrecht. Zij delen graag hun Hofclub ervaring met je. Lees snel verder!

We begonnen met het huren van 1 ruimte, maar inmiddels hebben we 3 ruimtes waar we met veel plezier werken. Op de vrijdagen maken we graag gebruik van de flexibele werkplekken en andere plekjes waar we met elkaar kunnen overleggen: het werkcafé, de vergaderzalen, of de open ruimte. Met de dames van de Hofclub hebben we het altijd erg gezellig en kunnen we prettig schakelen. We zijn nog wel eens op zoek naar een flexibele oplossing en dan denken zij altijd met ons mee. Zo hebben ze bijvoorbeeld ervoor gezorgd dat we een kantoorhond mee mogen nemen. Samen met elkaar maken we er iets moois van aan de Niels Bohrweg.

Een ander voordeel van huren bij de Hofclub: we kunnen vergaderzalen huren om trainingen, workshops en inspiratiesessies te organiseren. Daarbij maken we gebruik van de heerlijke lunches en borrels die door UW worden verzorgd. Voor ons is het ook echt een toegevoegde waarde dat we via de Hofclub bij UW op locatie zitten. ZINZIZ werkt namelijk binnen het sociaal domein en juist veel bij sociaal werkbedrijven, zoals UW. We zitten dus met ons kantoor middenin ons eigen werkveld.

Wie is ZINZIZ?

Wie wij zijn? ZINZIZ werkt met krachtige expertise, hoge ambitie en veel plezier aan participatievraagstukken met en voor organisaties en professionals binnen de sociale zekerheid, welzijn en zorg. We richten ons op een effectieve en efficiënte uitvoering van hun primaire proces, zodat optimale arbeids- en maatschappelijke participatie, welzijn en gezondheid gerealiseerd wordt. Onze kracht ligt daarbij in organisatieontwikkeling, professionalisering en training en (participatief actie-) onderzoek.