Credion in Woerden geopend

Credion in Woerden geopend

Deze maand is voor de regio Woerden-Gouda in Woerden een nieuwe Credion-vestiging geopend. Credion is gevestigd in de Hofclub aan de Zaagmolenlaan 4 in Woerden.

Credion richt zich op het adviseren van ondernemingen bij het optimaliseren en aantrekken van MKB financieringen. Terwijl de slagingskans voor het aantrekken van vreemd vermogen weer een stijgende lijn laat zien, blijft de verstrekking van bankleningen juist achter. Juist in deze tijden is het dan voor de ondernemer een voordeel om een onafhankelijke partner te hebben die alle zorgen uit handen neemt.

Via Credion vindt de ondernemer alternatieve financieringswegen. Credion is hierdoor in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. “Ik merk dat veel ondernemers behoefte hebben aan professioneel advies en begeleiding om hun financieringsdoelen te realiseren. Maar dan wel door iemand met ruime ervaring in de zakelijke financieringsmarkt én door iemand die hen goed begrijpt, iemand die zelf ook ondernemer is," aldus Martin Middelman, één van de initiatiefnemers voor de vestiging in Woerden. “Door de uitgebreide toegang tot alle mogelijke financieringsvormen via het Credion concept verbreden wij onze dienstverlening en kunnen wij ondernemers optimaal adviseren.”

Martin Middelman is tezamen met een team van 4 adviseurs verantwoordelijk voor de Credion vestiging in Woerden. Zij zullen zich als Credion adviseurs fulltime bezig houden met de advisering en begeleiding in zakelijke financieringen. De dienstverlening van Credion is voor alle MKB-bedrijven en hun financiële adviseurs in de regio Woerden-Gouda.

Over Credion
Credion is geen bank, maar een 100% onafhankelijke adviesorganisatie voor het MKB en heeft ruim 40 vestigingen verspreid door het land. Door de mogelijke inzet van meer dan 40 bronnen zoals crowdfunders, investeerders en factoringmaatschappijen, en het gezamenlijk financieringsvolume is Credion meer dan wie ook in staat hedendaagse bedrijfsfinancieringen te realiseren. Het credo van Credion luidt: ‘Credion realiseert geld om te ondernemen’. Daar maken wij ons sterk voor!

Meer informatie
Wilt u meer weten over wat de Credion dienstverlening voor u kan betekenen? Neem contact op met Martin Middelman: T 088 – 130 41 30 of E woerden@credion.nl. Of kijk op www.credion.nl/woerden