Hofclub Werken & Vergaderen

Hofclub Werken & Vergaderen is een veelzijdige locatie waar alles mogelijk is of wordt gemaakt. We helpen je graag bij het invullen van je wensen!

Bezoekadres:

Hofclub Werken & Vergaderen
Zaagmolenlaan 4
3447 GS WOERDEN

Postadres:

Postbus 185
3417 ZK MONTFOORT
Telefoonnummer +31(0)85 484 10 00

info@hofclub.nl
www.hofclub.nl

KvK: 61095796

Contact

Velden met een * zijn verplicht

De Hofclub, gevestigd op de 3e verdieping van gebouw Hofstaete aan de Zaagmolenlaan 4 te Woerden, bevindt zich op loopafstand van het NS station Woerden en in de directe nabijheid van de A12 (Den Haag/Rotterdam-Utrecht).

Openbaar vervoer

Station Woerden is een centraal knooppunt van diverse treinsporen en buslijnen. Voor een reisplanning van deur tot deur verwijzen wij u graag door naar 9292.nl.

Routebeschrijving vanaf station Woerden

Vanaf het station is het slechts 5 minuten lopen. Neem de achteruitgang van het station en sla rechtsaf zodat u over de brug loopt. Ga hierna direct links en loop langs het FNV gebouw aan de Polanerbaan. Na de FNV slaat u direct rechtsaf en loopt u circa 100 meter door totdat u aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

Routebeschrijving vanaf de A12

Vanaf de A12 neemt u afslag (14) Woerden en slaat u bij de stoplichten direct rechtsaf richting Woerden via de M.A. Reinaldaweg. Rijdt circa 1 km door tot de rotonde, hier neemt u de tweede afslag (linksaf) richting Middellandbaan.

Na 350 meter komt u wederom bij een rotonde, neem hier de eerste afslag (rechtsaf). U bevindt zich nu op de Polanerbaan. Neem na circa 260 meter de eerste afslag links, naar de Zaagmolenlaan. U rijdt hier circa 100 meter door totdat u aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

Parkeren

U kunt vrij parkeren (zie oranje) op ons eigen terrein en in de nabije omgeving aan de Zaagmolenlaan, Watermolenlaan, Houttuinlaan en op het grote parkeerterrein aan de Polanerbaan. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de parkeerplaats van het ziekenhuis (zie bruin), het maximaal dagtarief hiervoor is € 6,00.

Toegang tot parkeerterrein en pand

Toets code 033 in gevolgd door het belletje en wij openen graag de slagboom en/of deur voor u.