Hofclub Werken & Vergaderen

Wij hebben twee veelzijdige locaties waar alles mogelijk is of wordt gemaakt. We helpen je graag bij het invullen van je wensen in Woerden en Utrecht.

Wilt u een offerte aanvragen via het online reserveringssyteem? Dat kan via deze link.

Locatie Woerden:
Hofclub Werken & Vergaderen
Zaagmolenlaan 4
3447 GS WOERDEN
woerden@hofclub.nl
KvK: 61095796

Locatie Utrecht:
Hofclub Werken & Vergaderen
Niels Bohrweg 121
3542 CA Utrecht
utrecht@hofclub.nl
KvK: 72968508

Telefoonnummer +31(0)85 484 10 00 (beide locaties)

 

Contact

Velden met een * zijn verplicht  Werken & Vergaderen

  Hofclub Werken & Vergaderen locatie Utrecht:  Niels Bohrweg 121 op het Industrieterrein Lage Weide.

  Hofclub Werken & Vergaderen locatie Woerden:  3e verdieping van gebouw Hofstaete aan de Zaagmolenlaan 4 te Woerden, bevindt zich op loopafstand van het NS station Woerden en in de directe nabijheid van de A12 (Den Haag/Rotterdam-Utrecht).

   

  Openbaar vervoer Woerden & Utrecht

  Beide locaties zijn uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Voor een exacte reisplanning van deur tot deur verwijzen wij u graag door naar 9292.nl.

  Routebeschrijving vanaf station Woerden
  Station Woerden is een centraal knooppunt van diverse treinsporen en buslijnen. Vanaf het station is het slechts 5 minuten lopen. Neem 'Uitgang Zuid' van het station en volg de Polanerbaan. U slaat bij de tweede afslag rechtsaf, deze straat loopt over in de Zaagmolenlaan. U loopt circa 100 meter door totdat u aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

  Routebeschrijving vanaf de A12 naar locatie Woerden

  Vanaf de A12 neemt u afslag (14) Woerden en slaat u bij de stoplichten direct rechtsaf richting Woerden via de M.A. Reinaldaweg. Rijdt circa 1 km door tot de rotonde, hier neemt u de tweede afslag (linksaf) richting Middellandbaan.

  Na 350 meter komt u wederom bij een rotonde, neem hier de eerste afslag (rechtsaf). U bevindt zich nu op de Polanerbaan. Neem na circa 260 meter de eerste afslag links, naar de Zaagmolenlaan. U rijdt hier circa 100 meter door totdat u aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

  Routebeschrijving vanaf de A2 naar locatie Utrecht

  Vanaf de A2 neemt u afslag Maarssen, u volgt de borden Industrieterrein Lage Weide.

  Parkeren & toegang tot pand in Woerden

  U kunt vrij parkeren op ons eigen terrein en in de nabije omgeving aan de Zaagmolenlaan, Watermolenlaan, Houttuinlaan en op het grote parkeerterrein aan de Polanerbaan. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de parkeerplaats van het ziekenhuis, het maximaal dagtarief hiervoor is € 6,00. Toets code 033 in gevolgd door het belletje en wij openen graag de slagboom en/of deur voor u.

  Parkeren & toegang tot pand in Utrecht

  U kunt vrij parkeren op ons eigen terrein en op de parkeerplekken aan de overkant. De slagboom opent voor onze gasten na aankondiging dat u voor Hofclub Werken & Vergaderen komt. U kunt uw auto parkeren bij de borden Hofclub Werken & Vergaderen. U kunt gebruik maken van de zij-ingang of de hoofdingang van het UW kantoor. U wordt gastvrij ontvangen en naar uw vergaderzaal of werkruimte gebracht.

  Privacy Protocol

  Zie onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie over hoe we met je gegevens omgaan.