Hofclub Werken & Vergaderen

Hofclub Werken & Vergaderen is een veelzijdige locatie waar alles mogelijk is of wordt gemaakt. We helpen je graag bij het invullen van je wensen en maken graag een offerte op maat voor je!

Bezoekadres:

Hofclub Werken & Vergaderen
Zaagmolenlaan 4
3447 GS WOERDEN

Postadres:

Postbus 185
3417 ZK MONTFOORT
Telefoonnummer +31(0)85 484 10 00

info@hofclub.nl
www.hofclub.nl

KvK: 61095796

Contact

Velden met een * zijn verplicht

De Hofclub, gevestigd op de 3e verdieping van gebouw Hofstaete aan de Zaagmolenlaan 4 te Woerden, bevindt zich op loopafstand van het NS station Woerden en in de directe nabijheid van de A12 (Den Haag/Rotterdam-Utrecht).

Openbaar vervoer

Station Woerden is een centraal knooppunt van diverse treinsporen en buslijnen. Voor een reisplanning van deur tot deur verwijzen wij u graag door naar 9292.nl.

Routebeschrijving vanaf station Woerden

Vanaf het station is het slechts 5 minuten lopen. Neem de achteruitgang van het station en sla rechtsaf zodat u over de brug loopt. Ga hierna direct links en loop langs het FNV gebouw aan de Polanerbaan. Na de FNV slaat u direct rechtsaf en loopt u circa 100 meter door totdat u aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

Routebeschrijving vanaf de A12

Vanaf de A12 neemt u afslag (14) Woerden en slaat u bij de stoplichten direct rechtsaf richting Woerden via de M.A. Reinaldaweg. Rijdt circa 1 km door tot de rotonde, hier neemt u de tweede afslag (linksaf) richting Middellandbaan.

Na 350 meter komt u wederom bij een rotonde, neem hier de eerste afslag (rechtsaf). U bevindt zich nu op de Polanerbaan. Neem na circa 260 meter de eerste afslag links, naar de Zaagmolenlaan. U rijdt hier circa 100 meter door totdat u aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

Parkeren

U kunt vrij parkeren (zie oranje) op ons eigen terrein en in de nabije omgeving aan de Zaagmolenlaan, Watermolenlaan, Houttuinlaan en op het grote parkeerterrein aan de Polanerbaan. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de parkeerplaats van het ziekenhuis (zie bruin), het maximaal dagtarief hiervoor is € 6,00.

Toegang tot parkeerterrein en pand

Toets code 033 in gevolgd door het belletje en wij openen graag de slagboom en/of deur voor u.