Hofclub Werken & Vergaderen

Wij hebben twee veelzijdige locaties waar alles mogelijk is of wordt gemaakt. We helpen je graag bij het invullen van je wensen in Woerden en Utrecht.

Wil je een offerte aanvragen via het online reserveringssyteem? Dat kan via deze link.

Locatie Woerden:
Hofclub Werken & Vergaderen
Zaagmolenlaan 4
3447 GS WOERDEN
woerden@hofclub.nl
KvK: 61095796

Locatie Utrecht:
Hofclub Werken & Vergaderen
Niels Bohrweg 121
3542 CA Utrecht
utrecht@hofclub.nl
KvK: 72968508

Telefoonnummer +31(0)85 484 10 00 (beide locaties)

 

Contact

Velden met een * zijn verplicht

  Werken & Vergaderen

  Hofclub Werken & Vergaderen locatie Utrecht:  Niels Bohrweg 121 op het Industrieterrein Lage Weide.

  Hofclub Werken & Vergaderen locatie Woerden:  3e verdieping van gebouw Hofstaete aan de Zaagmolenlaan 4 in Woerden, bevindt zich op loopafstand van het NS-station Woerden en in de directe nabijheid van de A12 (Den Haag/Rotterdam-Utrecht).

   

  Perfecte bereikbaarheid naar onze locaties
  Beide locaties zijn uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Voor een exacte reisplanning van deur tot deur verwijzen wij je graag door naar 9292.nl.

  Routebeschrijving locatie Woerden

  Openbaar vervoer
  Station Woerden is een centraal knooppunt van diverse treinsporen en buslijnen. Vanaf het station is het slechts 5 minuten lopen. Neem 'Uitgang Zuid' van het station en volg de Polanerbaan. Je slaat bij de tweede afslag rechtsaf, deze straat loopt over in de Zaagmolenlaan. Je loopt circa 100 meter door totdat je aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

  Met de auto
  Vanaf de A12 neem je afslag (14) Woerden en sla je bij de stoplichten direct rechtsaf richting Woerden via de M.A. Reinaldaweg. Rijdt circa 1 km door tot de rotonde, hier neem je de tweede afslag (linksaf) richting Middellandbaan. Na 350 meter kom je wederom bij een rotonde, neem hier de eerste afslag (rechtsaf). Je bevindt zich nu op de Polanerbaan. Neem na circa 260 meter de eerste afslag links, naar de Zaagmolenlaan. Je rijdt hier circa 100 meter door totdat je aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

  Parkeren & toegang tot pand in Woerden
  Je kunt vrij parkeren op ons eigen terrein en in de nabije omgeving aan de Zaagmolenlaan, Watermolenlaan, Houttuinlaan en op het grote parkeerterrein aan de Polanerbaan. Daarnaast kun je gebruikmaken van de parkeerplaats van het ziekenhuis, het maximaal dagtarief hiervoor is € 6,00. Toets code 033 in gevolgd door het belletje en wij openen graag de slagboom en/of deur voor je.

  Routebeschrijving locatie Utrecht

  Met de auto
  Vanaf de A2 neemt u afslag 7 richting Utrecht - Leidsche Rijn.
  Bovenaan de afslag gaat u rechtsaf.  Na ca. 600 mtr. volgt u de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Atoomweg. Na ca. 1 km slaat u rechtsaf richting de Niels Bohrweg. Uw bestemming bevindt zich na ca. 400 mtr. aan uw rechterzijde (gebouw UW). 

  Openbaar vervoer
  Diverse buslijnen, waaronder de lijnen 38 en 48 stoppen op ca. 300 meter afstand van onze locatie.  Er is een goede busverbinding van en naar station Utrecht Centraal, station Leidsche Rijn en station Maarssen.  Plan uw reis met het openbaar vervoer op www.9292.nl.   

  Parkeren & toegang tot pand in Utrecht

  Parkeren is gratis, ook langs de openbare weg. Daarnaast is er een eigen parkeerplaats met 25 plekken, links naast het pand. De slagboom opent voor onze gasten na aankondiging dat u voor Hofclub Werken & Vergaderen komt. De auto parkeert u alleen op de aangegeven plekken met een bordje Hofclub Werken & Vergaderen zonder verdere bedrijfsvermelding. Via de zijingang of de hoofdingang van het UW kantoor komt u onze locatie binnen.

  Het kan druk zijn, dus mocht u geen parkeerplek vinden kunt u terecht in de directe omgeving waarbij de beste optie is even terug te rijden naar de Atoomweg, recht oversteken en parkeren ter hoogte van de Badkamer Evolutie en Rubix: Download hier de plattegrond. 

   

   

   

  Privacy Protocol

  Zie onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie over hoe we met je gegevens omgaan.