Hofclub Werken & Vergaderen

Wij hebben twee veelzijdige locaties waar alles mogelijk is of wordt gemaakt. We helpen je graag bij het invullen van je wensen in Woerden en Utrecht.

Locatie Woerden:
Hofclub Werken & Vergaderen
Zaagmolenlaan 4
3447 GS WOERDEN
woerden@hofclub.nl
KvK: 61095796

Locatie Utrecht:
Hofclub Werken & Vergaderen
Niels Bohrweg 121
3542 CA Utrecht
utrecht@hofclub.nl
KvK: 72968508

Telefoonnummer +31(0)85 484 10 00 (beide locaties)

 

Contact

Velden met een * zijn verplicht

Werken & Vergaderen

Hofclub Werken & Vergaderen locatie Utrecht:  Niels Bohrweg 121 op het Industrieterrein Lage Weide.

Hofclub Werken & Vergaderen locatie Woerden:  3e verdieping van gebouw Hofstaete aan de Zaagmolenlaan 4 te Woerden, bevindt zich op loopafstand van het NS station Woerden en in de directe nabijheid van de A12 (Den Haag/Rotterdam-Utrecht).

 

Openbaar vervoer Woerden & Utrecht

Beide locaties zijn uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Voor een exacte reisplanning van deur tot deur verwijzen wij u graag door naar 9292.nl.

Routebeschrijving vanaf station Woerden
Station Woerden is een centraal knooppunt van diverse treinsporen en buslijnen. Vanaf het station is het slechts 5 minuten lopen. Neem 'Uitgang Zuid' van het station en volg de Polanerbaan. U slaat bij de tweede afslag rechtsaf, deze straat loopt over in de Zaagmolenlaan. U loopt circa 100 meter door totdat u aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

Routebeschrijving vanaf de A12 naar locatie Woerden

Vanaf de A12 neemt u afslag (14) Woerden en slaat u bij de stoplichten direct rechtsaf richting Woerden via de M.A. Reinaldaweg. Rijdt circa 1 km door tot de rotonde, hier neemt u de tweede afslag (linksaf) richting Middellandbaan.

Na 350 meter komt u wederom bij een rotonde, neem hier de eerste afslag (rechtsaf). U bevindt zich nu op de Polanerbaan. Neem na circa 260 meter de eerste afslag links, naar de Zaagmolenlaan. U rijdt hier circa 100 meter door totdat u aan de rechterhand de entree van de Hofstaete (Zaagmolenlaan 4) treft.

Routebeschrijving vanaf de A2 naar locatie Utrecht

Vanaf de A2 neemt u afslag Maarssen, u volgt de borden Industrieterrein Lage Weide.

Parkeren & toegang tot pand in Woerden

U kunt vrij parkeren op ons eigen terrein en in de nabije omgeving aan de Zaagmolenlaan, Watermolenlaan, Houttuinlaan en op het grote parkeerterrein aan de Polanerbaan. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de parkeerplaats van het ziekenhuis, het maximaal dagtarief hiervoor is € 6,00. Toets code 033 in gevolgd door het belletje en wij openen graag de slagboom en/of deur voor u.

Parkeren & toegang tot pand in Utrecht

U kunt vrij parkeren op ons eigen terrein en op de parkeerplekken aan de overkant. De slagboom opent voor onze gasten na aankondiging dat u voor Hofclub Werken & Vergaderen komt. U kunt uw auto parkeren bij de borden Hofclub Werken & Vergaderen. U kunt gebruik maken van de zij-ingang of de hoofdingang van het UW kantoor. U wordt gastvrij ontvangen en naar uw vergaderzaal of werkruimte gebracht.

Privacy Protocol

Hofclub Werken & Vergaderen is een bescheiden werk,- vergaderlocatie dat actief is onder de naam Hofclub Werken & Vergaderen. We spannen ons in om bedrijven en personen kennis te laten maken met Hofclub Werken & Vergaderen en hen een aangenaam verblijf te bieden.

  • Wij zijn transparant over welke gegevens we van u gebruiken.
  • Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen voor commerciële doeleinden.
  • U heeft het recht om in te zien hoe we uw data gebruiken.
  • U heeft het recht op vergetelheid (het volledig wissen van uw persoonlijke data).
  • Uw persoonlijke gegevens zijn bij Hofclub Werken & Vergaderen goed beschermd.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Hofclub Werken & Vergaderen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Hofclub Werken & Vergaderen en/of omdat u deze zelf bij het invullen heeft verstrekt op de website van Hofclub Werken & Vergaderen of een ander medium dat Hofclub Werken & Vergaderen op of buiten internet gebruikt.

Hofclub Werken & Vergaderen kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
Uw IP-adres
Eventuele specifieke gegevens die u opgeeft in het kader van een aanvraag, evenement, activiteit of bezoek aan Hofclub Werken & Vergaderen.

WAAROM Hofclub Werken & Vergaderen GEGEVENS NODIG HEEFT
Net als andere non-commerciële en commerciële bedrijven en organisaties verwerkt Hofclub Werken & Vergaderen uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Hofclub Werken & Vergaderen uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

DELEN MET ANDEREN
Hofclub Werken & Vergaderen verstrekt uw persoonsgegevens aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Hofclub Werken & Vergaderen worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hofclub Werken & Vergaderen gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Hofclub Werken & Vergaderen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Hofclub Werken & Vergaderen bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Hofclub Werken & Vergaderen te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hofclub Werken & Vergaderen heeft hier geen invloed op. Hofclub Werken & Vergaderen heeft Google geen toestemming gegeven om via Hofclub Werken & Vergaderen verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@hofclub.nl. Hofclub Werken & Vergaderen zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek trachten te reageren. Mocht dit onverhoopt niet gebeurd zijn willen we u vriendelijk verzoeken om ons nogmaals per mail (met ontvangst- en leesbevestiging) of aangetekend of per post te benaderen.

 BEVEILIGEN
Hofclub Werken & Vergaderen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Hofclub Werken & Vergaderen maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen
zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Hofclub Werken & Vergaderen verzamelde persoonsgegevens. Hofclub Werken & Vergaderen is als volgt te bereiken:

Hofclub Werken & Vergaderen | 3447 GS | Woerden | info@hofclub.nl| KVK 61095796