Teambuilding

Eén- of meerdaagse bijeenkomst als trainingslocatie, workshop of om te vergaderen?  Wij organiseren teambuilding activiteiten ter ontspanning en ter versterking van uw team! Wat dacht u van een BrandweerSurvival of een workshop non-verbale communicatie?

BrandweerSurvival 
In samenwerking met BrandweerSurvival hebben wij diverse keren een actieve en leerzame break-out activiteit georganiseerd voor onze gasten. Bij BrandweerSurvival smeed je binnen één middag een hecht team door samen een duidelijk probleem op te lossen! In je eentje een brand blussen, dat kan natuurlijk niet. Alleen door goede samenwerking en een goede verdeling van teamrollen kun je het vuur succesvol bestrijden. Voor deze activiteit start of eindigt u na de vergadering op een andere locatie bij ons in de buurt.

Past dit bij uw team? Bekijk alvast de website >>

Workshop zakelijk kledingadvies

Hoe komt u over? Ontdek hoe u jezelf versterkt!
Bedrijven investeren genoeg in nieuwe panden en huisstijl, logo, website… maar wie draagt het imago van uw bedrijf uit? Dit zijn de medewerkers. Vaak worden deze vergeten. Hoe nuttig en leerzaam is het om op een leuke manier uw medewerkers een zakelijk kledingadvies te geven. Een win = win situatie voor uw organisatie en mensen. Identiteit en imago weer helemaal in een passend jasje.

Aan de slag met uw team voor een nieuwe eerste indruk? Bekijk alvast de mogelijkheden van Just Your Style >>