Bloginterview: Laat zien wie je bent!

Bloginterview: Laat zien wie je bent!

Wij praten met imago styliste Emanuela Giorgi over haar bedrijf Just Your Style, vergader- en werklocatie de Hofclub. Zij levert persoonlijke visitekaartjes maar dan niet op papier. Hoe leuk is dit!

Emanuela heeft haar showroom in de Hofclub Woerden. Op de vraag waarom ze voor de Hofclub heeft gekozen en niet voor een (winkel) pand in het hartje van de stad is ze helder. Just Your Style is geen winkel, maar een styling adviesbureau en alleen 'open' op afspraak. Zij is vaak buiten de deur voor het geven van bedrijfspresentaties, begeleiden van fotoshoots, of het inmeten van maatpakken. De Hofclub is een ideaal concept, ideaal voor mij: 24/7 is de Hofclub open, mijn klanten worden vriendelijk en professioneel ontvangen door de gastvrouw van de Hofclub en met een verse cappuccino kan mijn afspraak beginnen, aldus de enthousiaste imago styliste.

Doorslaggevend in de keus om zich in de Hofclub te vestigen was de prettige sfeer, de korte communicatielijnen met de manager en dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Dit past precies bij mijn concept, oog voor detail!. Op verzoek worden er heerlijke lunches verzorgd voor mijn klanten en het parkeren is gratis. Daarnaast is het contact dat je hebt met de andere ondernemers gevestigd in de Hofclub van toegevoegde waarde. Met hen kan ik kennis uitwisselen en delen.

De moeite waard om eens te komen kijken in Woerden niet alleen naar wat de Hofclub te bieden heeft maar ook naar het bedrijf Just Your Style.

Want één ding is zeker de kracht van de non verbale communicatie is sterker dan men denkt. Er wordt genoeg geld uitgegeven aan panden en nieuwe huisstijlen maar wie draagt het imago van het bedrijf uit? Een eerste indruk maak je maar één keer. Eigenlijk precies hetzelfde als een goed verzorgde, professionele werkplek!

www.hofclub.nl | www.justyourstyle.moda

Bezoekadres

Zaagmolenlaan 4
3447 GS WOERDEN

Postadres

Postbus 185
3417 ZK MONTFOORT

Volg ons ook op social media