Bijzondere vergaderlocaties

De zoektocht naar een werkplek is vandaag de dag niet erg moeilijk. Er bestaan tientallen soorten werkplekken en vergaderlocaties door het hele land. Op zoek naar bijzondere vergaderlocaties of magische werkplekken is echter wel wat lastiger. U wilt graag werken in een huiselijke sfeer zonder dat u last heeft van andere werkenden en bedrijven. Heeft u vandaag de dag niks kunnen vinden? Zoek dan niet verder voor fijne vergaderlocaties: De Hofclub in Woerden is dé locatie waar u optimaal aan het werk kunt gaan. Denk aan sfeervolle werkruimtes, bijzonder vergaderen en een full-service concept.

Full-service concept bijzondere vergaderlocaties
Wanneer u besluit om een flexplek of vergaderruimte te huren kunt u als huurder gebruik maken van alle geleverde diensten door De Hofclub. U heeft niet alleen de beschikking over een sfeervolle ruimte waar u zich ongetwijfeld direct thuis zult voelen, maar u kunt ook gebruik maken van het lounge café, onbeperkt koffie en thee (ook voor uw gasten), snelle printservice, snelle internetverbinding en gratis WiFi voor uw gasten, buitenruimte met dakterras en nog veel meer. De gastvrouw van De Hofclub doet er alles aan om u en uw gasten thuis te laten voelen. Zo weet u zeker dat u op een fraaie locatie nieuwe contacten kunt leggen én behouden.

Vergaderzaal huren
De Hofclub beschikt over diverse luxe en gezellige vergaderzalen. Deze zalen zijn modern ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten die u nodig heeft. Denk hierbij aan grote krijtborden tot aan comfortabele stoelen: uw brainstormsessie of vergadering zal zonder twijfel slagen in een van de vergaderruimtes van De Hofclub. U kunt er tevens voor kiezen om de ruimte naar eigen wens in te richten. Heeft u een meeting met meer dan 100 mensen? Geen probleem: dan kunt u gebruik maken van het Lounge Café. Heeft u interesse in het huren van een van de bijzondere vergaderlocaties of een flexplek van de Hofclub? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.