Bijzondere vergaderlocaties Utrecht

In en rondom Utrecht kunt u vandaag terecht bij diverse werkplekken en flexplekken wanneer u zzp’er bent of wanneer u een eigen (groter) bedrijf heeft. Deze ruimtes zijn vaak onpersoonlijk en zonder sfeer ingericht. Hoe fijn zou het zijn om werkruimte Utrecht te huren waar u zich thuis voelt en waar u uw klanten op hun gemak kan laten voelen? Dat kan bij het complex van De Hofclub in Woerden. De Hofclub is een van de bijzondere vergaderlocaties van Utrecht. U vindt hier diverse bijzondere vergaderlocaties, sfeervolle flexplekken en luxe vergaderzalen.

Centraal gelegen: bijzondere vergaderlocaties Utrecht
Deze unieke vergaderlocatie met diverse bijzondere werkplekken ligt vlakbij Utrecht en is centraal gelegen in ons land. Voor uzelf maar ook voor uw gasten de ideale locatie om langs te hoppen voor een afspraak. Bij De Hofclub vinden wij het belangrijk dat u zich kunt richten op alles waar het om draait bij uw bedrijf, of u nu een eenmanszaak heeft of een groter bedrijf. Door middel van ons full-service concept nemen wij alle lasten uit handen door middel van service, gratis koffie en thee, snel internet, werkende printservice, schone en sfeervolle ruimtes en veel meer.

Contact De Hofclub
De Hofclub onderscheidt zich van andere vergaderlocaties door de sfeervolle ambiance, de grote vergaderruimtes en de mogelijkheid om luxe werkplekken te huren en te delen met met uw gasten. U zult zich zonder twijfel helemaal thuis voelen tijdens bijzonder vergaderen bij ons complex. Dat is precies waar we naar streven bij De Hofclub: tevreden klanten én gasten die met een glimlach weggaan én weer terug komen. Heeft u interesse in het huren van een van de bijzondere vergaderlocaties Utrecht, een flexplek of een werkruimte? Onze gastvrouw geeft u graag meer informatie over verhuur, betaling in termijnen en meer.