Bijzonder vergaderen

Bijzonder vergaderen bij de Hofclub in Woerden

Bent u op zoek naar een sfeervolle werkplek of vergaderruimte, wilt u vergaderen op een mooie locatie of heeft u interesse in werken in een ruimte waar u zich volledig thuis voelt? Dan is De Hofclub in Woerden dé werkplek voor u. Deze unieke werk- en vergaderlocatie in het hart van ons land ligt namelijk op steenworp afstand van Utrecht, waar enkele diverse soorten ruimtes te huur zijn voor onder andere vergaderen op een bijzondere locatie, werken in alle stilte en flexplekken.

Bijzonder vergaderen voor iedereen
Of u nu over een groot bedrijf beschikt of wanneer u zzp’er bent en een prachtige flexplek zoekt om uw core business te kunnen uitoefenen: bij De Hofclub is er plek voor allerlei soorten bedrijven, verenigingen en ondernemers. Als huurder van een vergaderruimte Utrecht of werkruimte kunt u gebruik maken van alle diensten van het complex. Dit full-service concept is gericht op de ontwikkeling van uw bedrijf: terwijl onze werknemers alle zorgen en lasten uit handen nemen kunt u zich richten op de hoofdtaken van uw bedrijf. Op die manier kan uw bedrijf alleen maar groeien, een punt wat we bij De Hofclub hoog in het vaandel hebben staan.

Diverse ruimtes
Bij De Hofclub zijn inspirerende werkplekken voor een of twee personen te huur maar is er ook ruimte voor grotere (afgesloten) kantoren voor meerdere mensen. Alle werkruimtes en vergaderzalen zijn sfeervol ingericht met een huiselijke vibe, zodat u in alle rust kunt werken. Een ruimte kan tevens volledig naar wens worden ingericht. Hiermee onderscheidt De Hofclub zich van andere flexwerkplekken en kantoren in ons land. Heeft u interesse om een vergaderruimte, een werkplek huren of een kantoor te huren bij De Hofclub? Vraag in een vrijblijvend gesprek naar de flexibele termijnen en voorwaarden rondom speciaal vergaderen en werken op een magische locatie centraal in Nederland.